Rehber Kasa Tier List

P600s indirimden almadık bir daha da indirime girmedi. Parasını verip alayım diyorum istemediğim renk var. P500A alayım dedim hem beyaz severim ama beyazı çok kötü duruyor bana göre yoksa güzel kasa ve beğenen olur illaki. Sonra ne yapsam ne yapsam derken Phanteks G500A adlı kasanın çıktığını gördüm. Önde 3x 14cm M25 fanlar bulunuyor. Mat beyaz olanını alacağım eğer gelirse. Mis gibi kasa P500A nin güncel versiyonu arka kapağa neden kablo toplama kapakları yaptılar anlam veremedim. Cam yapsalar neyse.

Ayrıyetten phanteks kendine alt firmayla açmış. MagniumGear adı altında QTube 2 gibi bir kasası var lian li çakması gibi duruyor ama beğenenler var tabi ülkemizde yok orası ayrı. Amazon.com.tr üzerinden geliyor ama 2k vergi ve kargo çıkıyor.

--------------
Ufak bir ekleme. Phanteks'i Türkiye'ye getiren distribütör ile konuşmam oldu.

Phanteks P600S Matte White
Phanteks Evolv X Matte White
Ve yeni model Phanteks G500A DGRB modelleri siparişleri verilmiş.
Ancak gelmesi, gümrükten geçmesi ve satışa sunulması Nisan ayını bulacakmış.
Öncesinde ön sipariş ilanları açılacakmış.
Açıkçası full hava akışı istiyorum. mükemmel gibi dursa da Evolv X Beyazı eleyebilirim.
P600S ile G500A arasında kalacak gibiyim. Nisan ayına kadar kasa almamaya karar verdim :)
Bunlardan başka phanteks getiren de yok boşuna stok beklemeyin arkadaşlar. Gelince yazarım yine..

Ürünlerden fotoğraflar;

P600S
Eki Görüntüle 1589527

Evolv X
Eki Görüntüle 1589529

G500A
Eki Görüntüle 1589531

Son eklediğim foto P500A imiş özür. Düzenleyemiyorum. Ekliyorum

G500A
Eki Görüntüle 1589535
Ben de P600S beyaz almayı istiyordum. Kaçırdık. G500A fena durmuyor ama Nisana kadar gelecek olması kötü olmuş. Yine de gelirse P600S tercih ederim muhtemelen sessizlik açısından daha iyi gibi duruyor.

Ben de P600S beyaz almayı istiyordum. Kaçırdık. G500A fena durmuyor ama nisana kadar gelecek olması kötü olmuş. Yine de gelirse P600S tercih ederim muhtemelen sessizlik açısından daha iyi gibi duruyor.

Çok saçma bir durum var. Kasa yok. Parasını versen dahi istediğin kasa satışta bulunmuyor. Sinir bozucu bir durum.

Çok saçma bir durum var. Kasa yok. Parasını versen dahi istediğin kasa satışta bulunmuyor. Sinir bozucu bir durum.

Gerçekten kasa olmadığını düşünmüyorsunuz değil mi?

Stokçuluk her yerde. Hele de bu tür masaüstü donanımlarının satıldığı bir sektöründe...

Phanteks taraftarıyım bende ama alamıyoruz ne hikmetse. Qp ve inventusun tek eline bakıyor maalesef.

Stokçuluk her yerde. Hele de bu tür masaüstü donanımlarının satıldığı bir sektöründe...

Phanteks taraftarıyım bende ama alamıyoruz ne hikmetse. Qp ve inventusun tek eline bakıyor maalesef.
Gerçekten can sıkıcı bir durum. Dediğiniz gibi Ocak 15 te fiyatlar "güncellenmiş" şekilde bir anda tüm kasalar ortaya çıkacak muhtemelen.

Ben de P600S beyaz almayı istiyordum. Kaçırdık. G500A fena durmuyor ama nisana kadar gelecek olması kötü olmuş. Yine de gelirse P600S tercih ederim muhtemelen sessizlik açısından daha iyi gibi duruyor.

Şubat-Mart gibi önsipariş açılacak coraxalpha.com adresinden. Garip bir şekilde Google'da aratınca bile çıkmıyor. Ama Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde de kendi adı ile satış yapacak. QP, Inventus gibi firmalara vermeyeceklermiş. Ben de P600S mat beyaz ile G500A mat beyaz arasındayım. Gelince alacağım hemen.

Phanteks'i tüm Avrupa'ya tedarik eden firma coraxalpha.com . Bu firma elindeki tüm ürünleri QP, Inventus'a satıp daha sonra da Phanteks üretim sıkıntısından dolayı ürün göndermeyince bu şekilde piyasada ürün kalmamış. Verilen siparişler yeni modellere ait. Elinde stoklama gibi bir durum olacağını düşünmüyorum. Daha google görsellerde bile çıkmayan yeni modelini de gördüm ben. G500A şuan ön sipariş aşamasında iken onlardan da sipariş vermişler. Hepsi geliyor Mart-Nisan gibi.

Phanteks'i tüm Avrupa'ya tedarik eden firma coraxalpha.com. Bu firma elindeki tüm ürünleri QP, Inventus'a satıp daha sonra da Phanteks üretim sıkıntısından dolayı ürün göndermeyince bu şekilde piyasada ürün kalmamış. Verilen siparişler yeni modellere ait. Elinde stoklama gibi bir durum olacağını düşünmüyorum. Daha Google görsellerde bile çıkmayan yeni modelini de gördüm ben. G500A şu an ön sipariş aşamasında iken onlardan da sipariş vermişler. Hepsi geliyor mart-Nisan gibi.

Ben qp ve inventus için demiştim stoklama olayını. İnventusa sorduğumda yeni modellerle birlikte eski ürünlerin stokları da mart ayında gelecek diye e-maile cevap verdiler. E inventus ve qp ye vermeyeceklerse bunlar nereden bulacak eski modelleri. Demek ki stokluyorlar 🙂

İnternette olmayan görseller neler bilmiyorum ancak Phanteks'in kendi sayfasındaki ürünleri gördüm. G500A gerçekten hoş. Her bölümü kapaklı yapmalarını beğendim. Ha geldiğinde 5bin liradan satılır o zaman alamam belki ama takipteyim.

Olmadı Antec olur. DP 503 hoşuma gitti.

Ben qp ve inventus için demiştim stoklama olayını. İnventusa sorduğumda yeni modellerle birlikte eski ürünlerin stokları da mart ayında gelecek diye e-maile cevap verdiler. E inventus ve qp ye vermeyeceklerse bunlar nereden bulacak eski modelleri. Demek ki stokluyorlar 🙂

İnternette olmayan görseller neler bilmiyorum ancak Phanteks'in kendi sayfasındaki ürünleri gördüm. G500A gerçekten hoş. Her bölümü kapaklı yapmalarını beğendim. Ha geldiğinde 5bin liradan satılır o zaman alamam belki ama takipteyim.

Olmadı Antec olur. DP 503 hoşuma gitti.

Hocam normal kullanıcaya gelecek bir şey değil aslında o model. Çift sistem kuruluyor aynı zamanda Dynamic EVO'ya benziyor tabii onun 1.5 katı büyüklükte. Ve alt kısımdan eğimli bir kasa. Alt fanlar Cooler Master HAF 700 EVO gibi duruyor. QP ve Inventus yine Corax'a güveniyordur ama satmayacağız demişti onlara. Bakalım bekleyip göreceğiz. Tedarik eden firmanın direk en yetkilisiyle konuştum.

Phanteks P600S kasasını bu konuyu görmeden evvel sipariş vermem ve dün elime ulaşmış bulunması ve bu kasayı bu konuda S+ Tier sınıfında görmemle birlikte sabahtan beri sevindirik olmama sebep olan listelemedir(eski sözlükçülerden kim kaldı) 😉

Ben de P600S beyaz almayı istiyordum. Kaçırdık. G500A fena durmuyor ama Nisana kadar gelecek olması kötü olmuş. Yine de gelirse P600S tercih ederim muhtemelen sessizlik açısından daha iyi gibi duruyor.
İnventus'ta buldum şansıma, ellerindeki son kasayı sipariş vermiş olacağım ki ürün bitmiş 😆

P600S stoklarda yok. İnverter sitesinde var gözüküyor ama alışveriş yaptığında hata veriyor. TL500 beyaz Power'sız stoklarda yok bulamıyorum. P600 alternatifi olarak beyaz kasa öneren var mı? Sıvı soğutmayı yukarı takmak istiyorum. Fiyat 3000-4000 civarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı