Rehber Kasa Tier List

Kasayi kurdum cok begendim. 5800x3d 35 40 derece boşta. İnanılmaz sessiz ama 14 kilo çok ağır ve hacimli bi kasa eskime göre
Hayirli olsun hocam, gule gule kullan :)

Bu kasalar hakkında yorumunuz nedir arkadaşlar? Eğer onaylarsanız satın alacağım. İyi değil derseniz bu fiyat bandında önerilerinizi bekliyorum.
Hazir sistem ile birlikte mi geliyorlar yoksa kendin mi almayi planliyorsun? Gec donus icin kusura bakma, mesajlar arasinda kaynamis gitmis.

View 51'i gunluk bir kullanicinin almasi dogru degil. Custom loop yapacaksan dusunulebilir sadece.

Custom olarak değil de aslında bol fan ve bol radyatör alanının olması için düşünmüştüm sistemimde 360mm ve 240mm iki adet radyatör var.

Custom olarak değil de aslında bol fan ve bol radyatör alanının olması için düşünmüştüm sistemimde 360mm ve 240mm iki adet radyatör var.

Ne alıyorsanız alın mesh yapıda kasa alın. Şahsi tavsiyemdir. Lian Li Dynamic EVO'yu tercih etmemiştim ama o bile iyidir View51'den. En azından altı üst yanı mesh yapıda görünen kısımlar ise cam ile kaplı. View51'de ise hava alan yerlerin önü cam ile kapalı.

Ne önerirsiniz peki?

Bütçe önemli tabii ama beğendiğim ve önerdiğim markalar;

-Phanteks
-Lian Li
-Fractal
-Be Quiet!

Phanteks P600S Matte White aldım kendim.
G500A modeli de bayağı iyi. Sessiz olmayan hali.

Lian Li Dynamic EVO, Lancool Mesh RGB modelleri iyi.

Fractal genel olarak iyi ama ülkemizde çok bulunmuyor ya da pahalı.

Be Quiet! Silent Base 802 çok iyi ve büyük aynı zamanda sessiz.

Corsair 5000X'te olabilir uygun alternatif olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı