216'dan çok daha iyi bu kasa. Zaten içeri giren hava çıkıyor elbet dışarıSon sorum Lian Li Lancool 216 alıp fan eklesem olur mu yoksa fansız bu kasayı mı alayım.
216'dan çok daha iyi bu kasa. Zaten içeri giren hava çıkıyor elbet dışarıSon sorum Lian Li Lancool 216 alıp fan eklesem olur mu yoksa fansız bu kasayı mı alayım.
Lancool 216 da iyi kasadır. Ama g500a’nın karşılığı lancool 3. Lancool 216, G400a ayarında bir kasa. Lancool 3 stokları azaldığından fiyatlar biraz tırmandı. Inventusta g500a için güzel indirim var. Kaçırmamanızı tavsiye ederim.Son sorum Lian Li Lancool 216 alıp fan eklesem olur mu yoksa fansız bu kasayı mı alayım.
Bu liste özelinde diyecek olsam C/D derdim. Yeni listeyi yayınlamış olsaydık F'te olma ihtimali olurdu ya da D'de olurdu.Hocam, Thermaltake S200 tg neye girer? Göremedik ama?
Bu liste özelinde diyecek olsam c/d derdim. Yeni listeyi yayınlamış olsaydık F'te olma ihtimali olurdu ya da D'de olurdu.
Güncel kriterlendirmede eskiye kıyasla kasaların sunduğu destekler çok daha önem kazandı, özellikle ekran kartı tarafında. Bu kasayı da şahsen MSI Forge serisine benzettim, giriş seviyesi. Ancak sıkıntısı giriş seviye olmasında değil, desteklerinin çok kısa kalmasında.
Olabiliritesi var gibi.H570 TG A tier olabilir mi? @The Man From E.A.R.T.H.
Valla şahsen hoşuma giden bir kasa MSI'dan şaşırtıcı bir şekilde, bir süre önerdim de. Son zamanlarda fiyatı biraz fazla ama bence, 5000 bandını aşmamalıydı. O11'in yanına koyulabilir diye düşünüyorum.MSI MAG PANO 100R PZ yı nereye koyarsın hocam? @The Man From E.A.R.T.H.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.