Rehber Kasa Tier List

Vallahi şahsen hoşuma giden bir kasa MSI'dan şaşırtıcı bir şekilde, bir süre önerdim de. Son zamanlarda fiyatı biraz fazla ama bence, 5000 bandını aşmamalıydı. O11'in yanına koyulabilir diye düşünüyorum.

Açıkçası MSI B650M project Zero alıp kablosuz yapmak ıstıyorum sızce bu ıkı parca benı 10 yıl falan goturur mu?

Açıkçası MSI B650M project Zero alıp kablosuz yapmak ıstıyorum sızce bu ıkı parca benı 10 yıl falan goturur mu?
Kasa zaten eskiyen bir şey değil, cam-metal karışımı bir kutu. B650M PZ pişman etmez, sadece ATX kasada mATX anakart şahsen sevmem ben. 10 yılda olsa olsa fanlar bozulabilir diye tahmin ediyorum.

Ek olarak tam değerleri aklıma değil ancak destekler anlamında çok bir feragati yoksa M100R da bakabilirsin sen, mATX versiyonu 100R'ın, ama tabii ki boyut ve desteklerini kontrol et.

Kasa zaten eskiyen bir şey değil, cam-metal karışımı bir kutu. B650M pz pişman etmez, sadece ATX kasada mATX anakart şahsen sevmem ben. 10 yılda olsa olsa fanlar bozulabilir diye tahmin ediyorum.

Ek olarak tam değerleri aklıma değil ancak destekler anlamında çok bir feragati yoksa M100R da bakabilirsin sen, mATX versiyonu 100R'ın, ama tabii ki boyut ve desteklerini kontrol et.

Destek dedigin neyin destegi?

Söylemesi basitmiş gibi oluyor ama mesela yapılabilirse her kasa için YouTube incelemesi ve Akakçe linki bağlayıp; kasayı almak isteyene yardımcı olunabilir.
Para kazanmadığım sürece böyle bir uğraşıya girmem. Piyasada 500'e yakın kasa var ve hepsini tek tek incelemek kağıt üstü veriyle bile en az 20 dakika desek epey yorucu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı