Rehber Kasa Tier List

Para kazanmadığım sürece böyle bir uğraşıya girmem. Piyasada 500'e yakın kasa var ve hepsini tek tek incelemek kağıt üstü veriyle bile en az 20 dakika desek epey yorucu.
Keşke 500 olsa, bendeki son kayıtlı taslak çok daha fazla :D
Güvenilir yerli/yabancı YouTube kanallarının incelemeleri de olabilirdi mesela.
Aynı kapıya çıkıyor. Halihazırda zaman alan ve hayat yoğunluğundan uzun süren bir şey, o kadar derine inecek olsak zaten Gamers Nexus oluruz :D:D

Güvenilir yerli/yabancı YouTube kanallarının incelemeleri de olabilirdi mesela.
Zaten her kasayı tek tek alıp inceleyecek bütçem olmadığı için doğal olarak onların incelemelerinden yola çıkarak paylaşım yapmamız gerekir ama yine de her türlü zaman alan bir iş ve dediğim gibi o kadar uğraştırıcı bir şeyi maddi kazanç elde etmeyeceğim bir senaryoda gerçekleştirmem.

Phanteks P600S'e karar verip almıştım bu konuda. Yıllar geçti, mükemmel ötesi bir kasa. Aldığımdan beri içini hiç temizlemedim ve inanmazsınız belki ama normal bir kasanın 6 ayda tozlanacağı kadar tozlu şu an içi. Zerre dışarı ses vermiyor. Absürt oyunlarda panelleri çıkartıyorum sadece.

İleride kasa değişecek ve soğutma amaçlı bakacak olsam tek bir şeye daha çok dikkat ederim sadece. Ekran kartı yatay yeni klasik şekilde takılınca tüm havayı cama üflüyor, cam alev gibi olup ısı biriktiriyor. Ya ekran kartını dikey takarım ya da ekran kartı için çeşitli çözümler üreten kasalara bakarım. Çünkü sistemimi ciddi manada yoran birkaç oyun var sadece onlarda ekran kartı 70-75 derece arasına çıkıyor ve yan cam kapağı açınca hemen 65-68 arasında düşmekte.

Yine de aşırı derecede memnunum. Beyaz kasa tercih edin, gereksiz tozlu görüntüden kurtulun :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı