Emma Stone
Kilopat
Daha fazla
Evet 1080P. İşlemci ile RAM'i elinden çıkarırsan bu konuya yaz veya yeni konu açabilirsin. Daha güncel öneriler yaparız.Hocam monitörüm AOC 24G4X kaç p olduğuna bakmamıştım ama sanırım 1080p.
Evet 1080p. İşlemci ile RAM'i elinden çıkarırsan bu konuya yaz veya yeni konu açabilirsin. Daha güncel öneriler yaparız.
Evet 1080p. İşlemci ile RAM'i elinden çıkarırsan bu konuya yaz veya yeni konu açabilirsin. Daha güncel öneriler yaparız.
@Tyrex00 akvaryum kasalar hoşuna gidiyor mu?
Şunlara bakabilirsin.NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@Tyrex00 yani fena bir kasa değil gibi ama ben almazdım. Yüksek ihtimalle fanlarının ve malzeme kalitesinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Kasa için bütçeni 4000'e indirmeyi planlıyorsan anakart mATX yapıp şu kasaya bakabilirsin:
Ya da ATX anakart alacaksan şu indirime giriyor bazen 3400TL civarına:MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 4.918,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PHANTEKS XT VIEW White PH-XT523V1_DWT01, Cam Dizayn ATX Tempered Glass 3x120mm DRGB PWM Fan, Beyaz Kasa - inventus
PHANTEKS XT VIEW White PH-XT523V1_DWT01, Cam Dizayn ATX Tempered Glass 3x120mm DRGB PWM Fan, Beyaz Kasainventus.com.tr
Güzel anakart tercihi. mAtx kasaya uymaz ama. Phanteks XT View'e uyar.Gıgabyte B650 Gamıng X AX V2 AMD B650 8000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri şu anakartı almayı düşünüyorum hocam üstteki kasaya uygun mudur mATX kasaya?
Güzel anakart tercihi. mATX kasaya uymaz ama. Phanteks XT View'e uyar.
Şuna bakabilirsin. Ara ara 6800'e iniyor. Bu fiyata da alınır. VRM soğutması olarak Gigabyte ile benzerler. Tek eksiği M.2 slot sayısının az oluşu vs.Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.948,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Üstteki kasadan kastın M100R PZ ise evet uyuyor.Bu anakart üstteki kasaya uyuyor değil mi? Ona göre sipariş edeceğim kasa teyit yapayım.
Üstteki kasadan kastın M100R pz ise evet uyuyor.