Kasa ve anakart önerisi

Evet 1080p. İşlemci ile RAM'i elinden çıkarırsan bu konuya yaz veya yeni konu açabilirsin. Daha güncel öneriler yaparız.

Tamamdır hocam teşekkürler önerileriniz için iyi sosyaller dilerim.

Evet 1080p. İşlemci ile RAM'i elinden çıkarırsan bu konuya yaz veya yeni konu açabilirsin. Daha güncel öneriler yaparız.

Hocam bir de bu dediğim işlemci anakart ve ekran kartına uygun bir kasa önerebilir misiniz beyaz olsa daha iyi olur bir de fan kumandası vb. bütçe 5000.

Son düzenleme:
@Tyrex00 Akvaryum kasalar hoşuna gidiyor mu?
Şunlara bakabilirsin.

@Tyrex00 akvaryum kasalar hoşuna gidiyor mu?
Şunlara bakabilirsin.

Game Master F-7 Beyaz 7 Rgb Fanlı Atx Oyuncu Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları hocam aklımda şu var, hoşuma gitti gibi bu nasıldır? Akvaryum kasalarda hoşuma gidiyor onlarda olabilir.

@Tyrex00 Yani fena bir kasa değil gibi ama ben almazdım. Yüksek ihtimalle fanlarının ve malzeme kalitesinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Kasa için bütçeni 4000'e indirmeyi planlıyorsan anakart mAtx yapıp şu kasaya bakabilirsin:
Ya da ATX anakart alacaksan şu indirime giriyor bazen 3400TL civarına:

@Tyrex00 yani fena bir kasa değil gibi ama ben almazdım. Yüksek ihtimalle fanlarının ve malzeme kalitesinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Kasa için bütçeni 4000'e indirmeyi planlıyorsan anakart mATX yapıp şu kasaya bakabilirsin:
Ya da ATX anakart alacaksan şu indirime giriyor bazen 3400TL civarına:

Gıgabyte B650 Gamıng X AX V2 AMD B650 8000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri şu anakartı almayı düşünüyorum hocam üstteki kasaya uygun mudur mATX kasaya?

Güzel anakart tercihi. mAtx kasaya uymaz ama. Phanteks XT View'e uyar.
Şuna bakabilirsin. Ara ara 6800'e iniyor. Bu fiyata da alınır. VRM soğutması olarak Gigabyte ile benzerler. Tek eksiği M.2 slot sayısının az oluşu vs.

Güzel anakart tercihi. mATX kasaya uymaz ama. Phanteks XT View'e uyar.
Şuna bakabilirsin. Ara ara 6800'e iniyor. Bu fiyata da alınır. VRM soğutması olarak Gigabyte ile benzerler. Tek eksiği M.2 slot sayısının az oluşu vs.

Bu anakart üstteki kasaya uyuyor değil mi? Ona göre sipariş edeceğim kasa teyit yapayım.

Üstteki kasadan kastın M100R pz ise evet uyuyor.

Evet o kasadan bahsediyorum hocam yardımcı olduğunuz için teşekkürler iyi sosyaller.

Evet o kasadan bahsediyorum hocam yardımcı olduğunuz için teşekkürler iyi sosyaller.

Hocam size 3 sorum olacak yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın.

1.sorum ekran kartını şimdi almayacağım, işlemci, anakart, kasa, RAM değişeceğim bunlara 450W güç kaynağı şu anlık yeterli mi yoksa 650W üstümü almalıyım? Ekran kartım GTX 1650 (sonradan 5060 Ti veya 5070 geçeceğim hangisine gücüm yeterse)

2.olarak beyaz RAM olacak şekilde 1x16 RAM önerir misiniz DDR5 anakarta uyumlu şekilde.

3. elimde G.Skill Ripjaws V 16 GB 3200 MHz DDR4 (F4-3200C16S-16gvk) bu RAM'dan iki tane var 2.el olarak kaça satabilirim? Temiz daha yeni aldım 4 5 aylık hala borcunu ödüyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı