PSU lu bir kasa almayacağım muhtemelen. Sebebine gelirsek kasalar gayet güzel ama iclerinde ki PSU lar kalitesiz. Fiyati düşük tutmak icin olabilecek en düşük ve kötü seri PSU konuyor içine. Yukari da GameBooster da olduğu gibi. Xigmatek kasa da da öyle. Beast ve Venom kasalar çok güzel fakat PSU lar o kadar da kaliteli değil. Bu yüzden güzel bir fiyata kasayi alip yanina kaliteli bir PSU kombine etmek daha güzel. Tabi bu benim görüşüm. Kasa ve PSU ikilisine 600 den fazla vermek istemiyorum. 250 TL GameBooster, Dark N5 veya Zalman S2 içine de 340 TL ye Corsair VS550 veya High Power Element 650W yari modüler alinabilir.
Aerocool Cylon RGB 500W vardı aklımda bu PSU Corsair ve High Power dan kalite olarak biraz daha düşük ama fiyati da düşük. Diğer taraftan görüntü güzelliği var RGB aydinlatma ile. Fiyat farkini kasaya ek alinacak fanlar icin kullanilabilir ayrica kasaya biraz daha görüntü katmış olacak.
İndirimlere gelince indirimler genelde 300 TL yerine 299TL gibi olabiliyor
sabırlı olmak gerek ama kur hareketliliği de kötü etkiliyor, indirim beklerken 5-10 TL artabiliyor. @Zgrrs
Tam da düşündüğüm şeyleri söylemişsiniz PSU kısmında. VS550 en iyi seçenek gibi duruyor veya High Power Element 650 yari modüler. Sharkoon kasalari pek incelememistim. Onlara da bir göz atayım. @Ayı Rıza