Kasa ve PSU Önerisi

mt_07

Hectopat
Merhaba, Corsair SPEC-06 Tempered Glass ile Corsair VS550(2018) bu kasa ve PSU ortalama 900-950₺ tutuyor. Bu fiyattan daha uygun kasa-PSU önerisi arıyorum. Özellikle kasayı Corsair tercih ediyorum. PSU en az 500W işimi görüyor. Bütçe maksimum 600-700 ₺. Önerilere açığım.

P300 tek fan ile geliyor, ek masraf çıkaracaktır. Şuna göz atabilirsiniz;
Önde 3 RGB arkada 1 standart olmak üzere 4 fan ile geliyor, içerisinde Corsair VS550 PSU var. Kablolaması da rahat güzel bir kasa.

Kasa içi gelen fanlar bir işe yaramadığı için kıstas olmamalı. CFM değerleri çok düşük olur ve ses yaparlar genellikle. Yani sadece görüntü gibi bir şey. Corsair'ın ortalama bir fanı 100TL olduğuna göre ve RGB'li fanlarının tanesi 200-300'ü bulduğuna göre bu kasada kullanılan fanlar fazlasıyla kötüdür. Gözünüze hitap eden ve bütçenize uygun olanı alırsınız.

Kasa içi gelen fanlar bir işe yaramadığı için kıstas olmamalı. CFM değerleri çok düşük olur ve ses yaparlar genellikle. Yani sadece görüntü gibi bir şey. Corsair'ın ortalama bir fanı 100TL olduğuna göre ve RGB'li fanlarının tanesi 200-300'ü bulduğuna göre bu kasada kullanılan fanlar fazlasıyla kötüdür. Gözünüze hitap eden ve bütçenize uygun olanı alırsınız.

Ben kasayı 3 haftadır kullanıyorum 4 fan da sessiz ve içeriye hava akışını iyi yapıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı