Kasa ve PSU'nun içine strafor küçük köpükleri girmesi sorun yaratır mı?

furkankongg

Hectopat
Daha fazla  
Kasamın camları garantiden kırık geldi tekrar kasayı garantiye gönderiyorum; bir önceki konum göndermenin özeti işte kasayı straforla sağlamlaştırıp gönderiyorum kasanın PSU'un içine küçük strafor taneleri girmedi sanırım ama girmiş de olabilir emin değilim. Kasanın PSU'sunun içine strafor girme ihtimali var mı yoksa koruyucu kapağı falan oluyor mu? PSU MSI A600dn Plus kasa MSI MAG100a.

Strafor yalıtkan bir malzeme olduğundan pek bir sorun olacağını düşünmüyorum. Yeter ki fanların motoruna girip oralarda sıkışma yaratmasın. Fön makinesinin soğuk ayarı ile veya güçlü üfleme özelliğine sahip bir cihazla kasanın içi süpürülebilir. Bu işlem esnasında da fanları sabitlemende (kendi kendine dönmesini önlemek) fayda var.

Strafor yalıtkan bir malzeme olduğundan pek bir sorun olacağını düşünmüyorum. Yeter ki fanların motoruna girip oralarda sıkışma yaratmasın. Fön makinesinin soğuk ayarı ile veya güçlü üfleme özelliğine sahip bir cihazla kasanın içi süpürülebilir. Bu işlem esnasında da fanları sabitlemende (kendi kendine dönmesini önlemek) fayda var.

Dostum straforun yanma veya kasayı yakma ihtimali yok değil mi o kadar fanları sıkıştıracak kadar bir şeyler olduğunu sanmıyorum küçük toz taneleri kadar straforcuklardan bahsediyorum dostum teşekkür ederim bir önceki konumda başıma gelenlerin acısını çekiyorum şu an vallahi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı