Kasa vs laptop vs PS5

mcqueennn95

Decapat
Selamunaleyküm herkese iyi geceler. Arkadaşlar ben şu an staj yapıyorum. O yüzden aklıma şöyle bir fikir geldi. Şimdi benim elimde PS4 ve laptop var. Acaba parayı biriktirip yazın PS5 mi alsam veya laptoptan masaüstüne mi geçsem sizce? Veya başka fikriniz varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabit bir yerin varsa masaüstü en iyisidir. İş için ise ve gezen bir insansan isen laptop. Konsol işi ise bitti gibi artık PS oyunları PC'ye geliyor ve malum Sony fiyat konusunda hiç acımıyor. Bu arada yeni çıkacak xboxs Epic ve Steam ile anlaşmış diye duydum kısacası o konsoldan o kütüphanelere erişilebilecekmiş hazır sistem gibi yapacaklar sanırım.

Selamunaleyküm herkese iyi geceler. Arkadaşlar ben şu an staj yapıyorum. O yüzden aklıma şöyle bir fikir geldi. Şimdi benim elimde PS4 ve laptop var. Acaba parayı biriktirip yazın PS5 mi alsam veya laptoptan masaüstüne mi geçsem sizce? Veya başka fikriniz varsa yazabilirsiniz.

Elinde PS4 var seni tatmin edecektir, ki yaza daha çok var şimdiden plan yapmaya gerek yok gibi bir şey o zaman ihtiyaçlara ve duruma göre hareket edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı