PC vs Laptop vs PS5

Hocam PC de ne gibi sorunlar yaşadınız yakında evlenecekseniz eşinizde oyuncuysa tavsiyem PS5 tir.

Ya da eşinizle birlikte 2 PC yapsanız da hoş olur.

Saçma sapan sorunlar onlara takılmayın. PS5 bende düşünüyorum ancak Steam hesabım da 600 adet oyun mevcut. Bunlar beni düşündürüyor. Tekrar aynı oyunlara para vermek saçma olabilir. Ya da PS5 alıp ileride Gaming laptop da çekebilirim. Bu da mantıklı gibi. Hem iki platform da iyi olur.

PC en mantıklısı bence. İlla konsol olacaksa Xbox derim fakat yeni bir PC'de herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Bütçenizi belirtirseniz güzel bir PC önerebilirim.

40K bütçem mevcut.

Yakında evleneceksiniz ve eğer eşin oyun oynamaya karşıt değilse ona futbol oyunu, dövüş oyunu veya iki kişilik oyunları öğretebilirsin. Bilgisayar alırsan eşinden ayrı kalırsın laptop alırsan eşinle film izleyebilirsin ama televizyon neye duruyor film izlenecekse. Benim tercihim PS5 olurdu ama oyun fiyatlarını ve eşinizin oyuna olan bakış açısını göze alarak karar vermeniz daha doğru.

Eşim de PC var zaten bayağı oyuncu RDR falan oynuyor. Days Gone bitirdi yeni.

Oyun için konsol, diğer işler için PC. Ben hep bu pencereden baktım olaya.

Mantıklı bir bakış açısı.

PS5 alın hem farklılık olur.

PS5'teki görüntü kalitesi 4070 kalitesinde bir PC'den daha kötü diye bir şey duydum. Yani demek istediğim PC ve PS5 arasında hangisi bana daha keskin görüntü sunar. Grafiğe önem veren biriyim de.

Bir masaüstü bir laptop yapın. Birlikte değişmeli oynarsınız.

Kız arkadaşım da PC mevcut.

Kesinlikle PC tercihimdir. PC alındıktan sonra isteğe bağlı PS5 olabilir ama ilk seçenek PC olmalı.

Bana da mantıklı olan bir PC ya da laptop alıp PS5 Pro beklemek. Steam'im de 600 adet oyun var o açıdan PC bir tık daha mantıklı geliyor. Laptopa göre de PS5'e göre de. Siz de PC derken masaüstü dediniz değil mi?

Son düzenleme:
Bana da mantıklı olan bir PC ya da laptop alıp PS5 Pro beklemek. Steam'im de 600 adet oyun var o açıdan PC bir tık daha mantıklı geliyor. Laptopa göre de PS5'e göre de. Siz de PC derken masaüstü dediniz değil mi?

Evet masaüstünden bahsettim. Laptopa fazla para ödeyip te ısınma sorunları, şarj etme derdi ve küçük ekran gibi şeylerle uğraşmanıza gerek yok. Masaüstünün imkanları çok daha geniş zaten 15 yıl masaüstü kullanmışsınız sizde bilirsiniz daha mantıklı bir seçim olduğunu.

Hocam PC'ye alıştıysanız PlayStation koluna alışmak çok zor. Şahsen bende öyle olmuştu. PC'de ister gamepadle ister klavye Mouse'la oynarsınız. Şahsen ben Xbox Series S aldığımda klavye ve fareyi çok fazla aramıştım. Alışamadığım içinde sattım. Bence PC en mantıklısı.

Evet masaüstünden bahsettim. Laptopa fazla para ödeyip te ısınma sorunları, şarj etme derdi ve küçük ekran gibi şeylerle uğraşmanıza gerek yok. Masaüstünün imkanları çok daha geniş zaten 15 yıl masaüstü kullanmışsınız sizdebilirsiniz daha mantıklı bir seçim olduğunu.

Evet masaüstü bambaşka sadece sıkıldım biraz ama sıkıldım diye mantıksız karar almak istemem en kötü gamepad alırım tekrar.

Hocam PC'ye alıştıysanız PlayStation koluna alışmak çok zor. Şahsen bende öyle olmuştu. PC'de ister gamepadle ister klavye Mouse'la oynarsınız. Şahsen ben Xbox Series S aldığımda klavye ve fareyi çok fazla aramıştım. Alışamadığım içinde sattım. Bence PC en mantıklısı.

Genel olarak herkes PC demiş zaten bende öyle yapacağım gibi.

Peki sizce bu 3 oyun aracından hangisi daha uzun ömürlü olur. Ve son olarak biraz saçma gelebilir. Ama hangisi devir olarak liderliğini sürdürür.

Saçma sapan sorunlar onlara takılmayın. PS5 bende düşünüyorum ancak Steam hesabım da 600 adet oyun mevcut. Bunlar beni düşündürüyor. Tekrar aynı oyunlara para vermek saçma olabilir. Ya da PS5 alıp ileride Gaming laptop da çekebilirim. Bu da mantıklı gibi. Hem iki platform da iyi olur.

40K bütçem mevcut.

Eşim de PC var zaten bayağı oyuncu RDR falan oynuyor. Days Gone bitirdi yeni.

Mantıklı bir bakış açısı.

PS5'teki görüntü kalitesi 4070 kalitesinde bir PC'den daha kötü diye bir şey duydum. Yani demek istediğim PC ve PS5 arasında hangisi bana daha keskin görüntü sunar. Grafiğe önem veren biriyim de.

Kız arkadaşım da PC mevcut.

20k sistem al 10k Xbox al 20k.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı