Kasada 1 tane fan var

Ceyhun Demirpak

Centipat
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ram daha önemli. Sonrasında ısınma sorunu yaşarsanız ucuz yollu bir iki tane daha fan alır takarsınız. Kasanın hava akışı iyi olduğu sürece fan takviyesi olumlu sonuç verecektir.

Bence ram daha önemli. Sonrasında ısınma sorunu yaşarsanız ucuz yollu bir iki tane daha fan alır takarsınız. Kasanın hava akışı iyi olduğu sürece fan takviyesi olumlu sonuç verecektir.
[/QUOTE2
bana 25-30 tl arası önerebileceğiniz fan varmıdır egzoz ile ön fan için
bana 25-30 tl lik egzoz fan ve ön fan önerebilirmisiniz

Marka takıntısı olmayan biri olarak herhangi bir fanı takıp geçiyorum. Ses yapmaya başlayınca atıp yenisini alıyorum. Ancak benden daha bilgili ve ilgili arkadaşlar buraya hava debisini ya da ses seviyesini belirterek daha yüksek fiyatlı fanları tavsiye edebilir, ona da saygı duyuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı