D DizzyGamer Decapat Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 3 3 Nisan 2019 #1 PSU'da bulunması gereken, ekran kartına gitmesi gereken 6 PİN'lik güç girişini bulamıyorum, yardım eder misiniz?
PSU'da bulunması gereken, ekran kartına gitmesi gereken 6 PİN'lik güç girişini bulamıyorum, yardım eder misiniz?
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.046 Makaleler 2 Çözümler 26 3 Nisan 2019 #2 PSU'dan PSU'ya değişen bir giriş. Genellikle düşük Wattlı PSU'larda 6 pinlik giriş bulunmaz. PSU'nuz kaç Watt? Artı 0 Eksi
PSU'dan PSU'ya değişen bir giriş. Genellikle düşük Wattlı PSU'larda 6 pinlik giriş bulunmaz. PSU'nuz kaç Watt?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.424 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 3 Nisan 2019 #3 PSU Güç girişi o kablolar değil, Bu girişe sahip olan kablolar güç girişidir. Artı 0 Eksi
KS KS D DizzyGamer Decapat Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 3 3 Nisan 2019 #4 Silinen üye dedi: PSU Güç girişi o kablolar değil, Eki Görüntüle 382642 Bu girişe sahip olan kablolar güç girişidir. Genişletmek için tıkla... Benim sıkıntı aslında şöyle ekran kartına 6 PİN'lik güç girişi lazım ama bulamıyorum. Dönüştürücü Vb. bir şey var mıdır? Yuspedile dedi: PSU'dan PSU'ya değişen bir giriş. Genellikle düşük Wattlı PSU'larda 6 pinlik giriş bulunmaz. PSU'nuz kaç Watt? Genişletmek için tıkla... 300 Watt Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: PSU Güç girişi o kablolar değil, Eki Görüntüle 382642 Bu girişe sahip olan kablolar güç girişidir. Genişletmek için tıkla... Benim sıkıntı aslında şöyle ekran kartına 6 PİN'lik güç girişi lazım ama bulamıyorum. Dönüştürücü Vb. bir şey var mıdır? Yuspedile dedi: PSU'dan PSU'ya değişen bir giriş. Genellikle düşük Wattlı PSU'larda 6 pinlik giriş bulunmaz. PSU'nuz kaç Watt? Genişletmek için tıkla... 300 Watt
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.424 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 3 Nisan 2019 #5 DizzyGamer dedi: Benim sıkıntı aslında şöyle ekran kartına 6 PİN'lik güç girişi lazım ama bulamıyorum. Dönüştürücü Vb. bir şey var mıdır? 300 Watt Genişletmek için tıkla... PSU marka modelinizi yazabilir misiniz? Artı 0 Eksi
DizzyGamer dedi: Benim sıkıntı aslında şöyle ekran kartına 6 PİN'lik güç girişi lazım ama bulamıyorum. Dönüştürücü Vb. bir şey var mıdır? 300 Watt Genişletmek için tıkla... PSU marka modelinizi yazabilir misiniz?
KS KS D DizzyGamer Decapat Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 3 4 Nisan 2019 #6 Silinen üye dedi: PSU marka modelinizi yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buradaki bilgiler yeter mi? Çünkü bu kapağı açamam kendime güvenmiyorum okadar. Sorunu çözdüm mecbur yeni PSU alacağım. Dosya Ekleri IMG_20190404_191711.jpg 621 KB · Görüntüleme: 84 Son düzenleme: 6 Nisan 2019 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: PSU marka modelinizi yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buradaki bilgiler yeter mi? Çünkü bu kapağı açamam kendime güvenmiyorum okadar. Sorunu çözdüm mecbur yeni PSU alacağım.