Ana karttan gelen, CD-R arkasındaki dişlilere uyacak şekilde olan, boşta duran kablolar var mı kasanın içerisinde?Hocam bana kablonun fotoğrafını atabilir misiniz?
En son bilgisayarcıya götürmüştüm ve oradan beri çalışmıyor demek ki bağlantıyı yapmamış.
Anakarttan gelen, CD-r arkasındaki dişlilere uyacak şekilde olan, boşta duran kablolar var mı kasanın içerisinde?
Anakarttan gelen, CD-r arkasındaki dişlilere uyacak şekilde olan, boşta duran kablolar var mı kasanın içerisinde?
Girişler birebir uyuyorsa odur büyük ihtimal. Başka boşta kablo yoksa...Bakmalıyım.
Bu olabilir mi?
O eski bir cd okuyucu bu kablo ile çalışır ama anakartın da bu kablo girişi var mı bilmiyorum. Ayrıca molex ile güç vermen gerek o psu da mevcuttur.Hocam bana kablonun fotoğrafını atabilir misiniz?
En son bilgisayarcıya götürmüştüm ve oradan beri çalışmıyor demek ki bağlantıyı yapmamış.
O eski bir CD okuyucu bu kablo ile çalışır ama anakartın da bu kablo girişi var mı bilmiyorum. Ayrıca Molex ile güç vermen gerek o PSU da mevcuttur.
Tamam soldaki geniş yere onu tak en sağ daki yerede molex tak dene.Bu kablolar var kasada.
Alttaki ide girişli Cd-r arkadaşlar zaten bilgilendirme yapmışlarda. Üstte sata girişli bir DVD-R var sanki. Yani basitçe soracak olursak kasa da 2 tane mi cd girişi var sizin.Bu mudur hocam.
Hocam doğru söylüyor üsttekini görmemişim oda cd rw ye benziyor ama onu kullanman daha iyi olur alttaki bayağı eski.Alttaki ide girişli Cd-r arkadaşlar zaten bilgilendirme yapmışlarda. Üstte sata girişli bir DVD-R var sanki. Yani basitçe soracak olursak kasa da 2 tane mi cd girişi var sizin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.