Kasada elektrik var

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, benim kasam çok ses çıkarıyordu. Temperli camı çıkarıp içine baktım, ses nereden geliyor, anlamak için sonra camı ve vidaları tekrar takarken elime sanki elektrik çarpmış gibi bir his oldu ve vidalara tornavidayla dokunduğumda ışık yandı. Yani elektrik vardı, sonra ışık gitti ama denediğimde yine çarptı. Elektrikli bir de kapalı olmasına rağmen bilgisayar USB ışığı yanıyor, neden olabilir, ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim kasam çok ses çıkarıyordu. Temperli camı çıkarıp içine baktım, ses nereden geliyor, anlamak için sonra camı ve vidaları tekrar takarken elime sanki elektrik çarpmış gibi bir his oldu ve vidalara tornavidayla dokunduğumda ışık yandı. Yani elektrik vardı, sonra ışık gitti ama denediğimde yine çarptı. Elektrikli bir de kapalı olmasına rağmen bilgisayar USB ışığı yanıyor, neden olabilir, ne yapmam lazım?

Kasaya kablo değiyor mu?

Ayrıca prizdeki topraklama noktalarına kontrol kalemini değdirtsene belki oradan geliyordur.

Degdirdim orada ışık yok.

Yani kablo olmadan kasaya elektrik gelmez bakın kasaya sürten bir kablo var mı açıkta.

Baktım yok.

PSU kapat fişini çek start spamla fanlar açılıyordu elektrik boşalıyordu deneyebilirsin.

Denedim fan falan açılmadı olmadı yine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı