Kasada Kabloları Sıkıştırmak

Arkadaşlar bugün kasanın içini düzenledim ve kablolarını bir araya getirdim yani kasanın yan tarafına bütün kabloları topladım. Bir sıkıntı olur mu? (Yan kapak biraz zor kapandı.)

1505566553066.jpg
1505566565643.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolar karmaşık bir şekilde bir yer de toplandı ise bir sıkıntı olmaz. Düzensizlikten başka. Fakat herhangi bir kablo sıkışması veya zorlancak bir şekilde kablolar kıvrık duruyor ise sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
Peki fotoğrafa bakarak anlayabilir misin? Bir sıkıntı olur mu? Yani iyi mi toplamışım kabloları?

Fazla genleşmiş. Kasanın arkasına klips ile yapıştırıp tuttur. Hem kapak daha rahat kapanır. Hem de karışık durmaz. Zarar göreceğini sanmıyorum ama dediğimi yapmakta fayda var.

Peki fotoğrafa bakarak anlayabilir misin? Bir sıkıntı olur mu? Yani iyi mi toplamışım kabloları?
Yani görüntü ile bir yere kadar. Onu dokunup veya daha yakından görüp daha iyi bir şey söyleyebilirim anca. Arka kapak da zor kapandıysa biraz ön tarafa doğru sal kabloları. Çok mu önemli düzenli gözükmesi senin için.

Hepinize teşekkür ediyorum.
Yani görüntü ile bir yere kadar. Onu dokunup veya daha yakından görüp daha iyi bir şey söyleyebilirim anca. Arka kapak da zor kapandıysa biraz ön tarafa doğru sal kabloları. Çok mu önemli düzenli gözükmesi senin için.
Kim ister ki dağınık kasa. Umarım bir sıkıntı çıkartmaz. :)

Mümkünse Molex ve SATA power kablolarını HDD'nin altına sıkıştır. Hem hava akışını etkilemiyor hem de kullanılmayan kabloları gizliyor ve kalabalık yapmıyor.
Yakın zamanda 2. HDD' yi alacağım için altına sıkıştıramıyorum.

Sadece 3 4 klips ile aşağıdaki kasa arkası görüntüyü yakalayabilirsin. [Alındı] Ryzen 5 1500X Ve MSI R7 240 Sistem
Dediğiniz kablolama yöntemini deneyeceğim. (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı