Kasada kırmızı ışık yanıyor

baranserker

Kilopat
Bilgisayarın kablolarını düzenlemek amacıyla kasayı tamamen söktüm ve yeniden toparladım. Hiç bir sorun yok 2 gündür kullanıyorum fakat kasanın üzerinde kırmızı bir ışık yanıyor. Neden oluyor?

Mavi olan sistemin açık olduğunu belirtir. Kırmızı olan ise disk aktivite ışığıdır. Sistemde bulunan depolama birimlerinde aktivite olduğu zaman, aktivite durumuna göre yanıp söner veya devamlı yanar.

Bir sorun teşkil eder mi kırmızı ışık?
Sorun teşkil etmez. Kendisi disk aktivite ışığıdır. Kullandığınız SSD ya da HDD üzerinde veri okunduğu veya yazıldığı zaman bu ışık yanıp söner. Devamlı yanması diskte sürekli bir okuma veya yazma işlemi olduğunu belirtir.

Mavi olan ışık sitemin açık olduğunu belirtiyor, kırmızı ışık ise depolama birimlerinin okuma-yazma işlemi yaptığını belirtir. Bir sorun teşkil etmemekte.

Mavi olan ışık sitemin açık olduğunu belirtiyor, kırmızı ışık ise depolama birimlerinin okuma-yazma işlemi yaptığını belirtir. Bir sorun teşkil etmemekte.
BIOS'tan vs. kapatabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…