baranserker
Kilopat
Bilgisayarın kablolarını düzenlemek amacıyla kasayı tamamen söktüm ve yeniden toparladım. Hiç bir sorun yok 2 gündür kullanıyorum fakat kasanın üzerinde kırmızı bir ışık yanıyor. Neden oluyor?
RX570 R3 3100 16 RAM A320M-H
Mavi olan sistemin açık olduğunu belirtir. Kırmızı olan ise disk aktivite ışığıdır. Sistemde bulunan depolama birimlerinde aktivite olduğu zaman, aktivite durumuna göre yanıp söner veya devamlı yanar.
Bir sorun teşkil eder mi kırmızı ışık?Mavi olan sistemin açık olduğunu belirtir. Kırmızı olan ise disk aktivite ışığıdır. Sistemde bulunan depolama birimlerinde aktivite olduğu zaman, aktivite durumuna göre yanıp söner veya devamlı yanar.
Sorun teşkil etmez. Kendisi disk aktivite ışığıdır. Kullandığınız SSD ya da HDD üzerinde veri okunduğu veya yazıldığı zaman bu ışık yanıp söner. Devamlı yanması diskte sürekli bir okuma veya yazma işlemi olduğunu belirtir.Bir sorun teşkil eder mi kırmızı ışık?
Sorun teşkil etmez. Kendisi disk aktivite ışığıdır. Kullandığınız SSD ya da HDD üzerinde veri okunduğu veya yazıldığı zaman bu ışık yanıp söner. Devamlı yanması diskte sürekli bir okuma veya yazma işlemi olduğunu belirtir.
BIOS'tan vs. kapatabilir miyim?Mavi olan ışık sitemin açık olduğunu belirtiyor, kırmızı ışık ise depolama birimlerinin okuma-yazma işlemi yaptığını belirtir. Bir sorun teşkil etmemekte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.