Kasada LED yazan kablo nereye takılmalı?

Sayargaming

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim sistemimin kasasında (sadece) LED yazan bir kablo var. Bunu nereye takabilirim? Bir yardımcı olabilir misiniz? Kasanın RGB fanlarının LED'lerini değiştiriyoruz diye biliyorum bu LED kablosu ile ama nereye takacağımı bilmiyorum bir yardımcı olursanız sevinirim.
Anakart: B550M DS3H.
Kasa: MSI MAG Forge M100a.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    14,7 KB · Görüntüleme: 189
Arkadaşlar merhaba. Benim sistemimin kasasında (sadece) LED yazan bir kablo var. Bunu nereye takabilirim? Bir yardımcı olabilir misiniz? Kasanın RGB fanlarının LED'lerini değiştiriyoruz diye biliyorum bu LED kablosu ile ama nereye takacağımı bilmiyorum bir yardımcı olursanız sevinirim.
Anakart: B550M DS3H.
Kasa: MSI MAG Forge M100a.
Kasanın Arka tarafında kabloların olduğu bir yer var oranın ortasında çoklayıcı var en üstteki yere takacaksın led yazısını senin görebilceğin şekilde

HDD LED PIN'i gibi duruyor. HDD LED piniyse anakartta Power tuşunun vs. bağlantılarını yaptığın kısma takacaksın.

HDD ledi çıkarırsam bir sıkıntı olur mu ve HDD LED ne işe yarar bir açıklama yapabilir misin hocam.

HDD LED'i çıkarırsam bir sıkıntı olur mu ve HDD LED ne işe yarar bir açıklama yapabilir misin hocam.

Formlara vs baktım bir şey anlamadımda o yüzden soruyorum.

HDD ledi çıkarırsam bir sıkıntı olur mu ve HDD LED ne işe yarar bir açıklama yapabilir misin hocam.

Formlara vs baktım bir şey anlamadımda o yüzden soruyorum.
HDD led sabit disk aktivite ışığı. Sabit diskin veya SATA SSD takılıysa sistemde o çalışırken ufak bir led yanar kasada power tuşunun orda bir yerlerde. Çok elzem değil ama tak gitsin. Nasıl takacağın anakart kitapçığında veya anakart üzerinde o pinlerin olduğu yerde yazar.

Bu attığın kablo HDD led kablosu mu değil mi onu bilmiyorum ama. Üstte bir kullanıcı tarif etmiş onun dediğini dene istersen.

Kasanın arka tarafında kabloların olduğu bir yer var oranın ortasında çoklayıcı var en üstteki yere takacaksın LED yazısını senin görebileceğin şekilde.

Kasanın arka tarafında kabloların olduğu bir yer var oranın ortasında çoklayıcı var en üstteki yere takacaksın LED yazısını senin görebileceğin şekilde.

Fan çoklayıcı gibi mi?

HDD LED sabit disk aktivite ışığı. Sabit diskin veya SATA SSD takılıysa sistemde o çalışırken ufak bir LED yanar kasada Power tuşunun orada bir yerlerde. Çok elzem değil ama tak gitsin. Nasıl takacağın anakart kitapçığında veya anakart üzerinde o pinlerin olduğu yerde yazar.

Bu attığın kablo HDD LED kablosu mu değil mi onu bilmiyorum ama. Üstte bir kullanıcı tarif etmiş onun dediğini dene istersen.

HDD LED takılı zaten çıkarsam sorun olur mu diye sordum ama ben SATA SSD şu an kullanmıyorum M.2 SSD kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı