Kasada herhangi bir parçayı yükseltmek istediğimde nasıl bir yol izlemeliyim? Kendi başıma çok karmaşık bir iş olabilir diye düşünüyorum. Kimler bu işte yardımcı olur ve nasıl? Bilginiz var mı?
Kablo vs. Çıkar tak olayları o kadar sorun değil mi hocam? ( Ben öyle sanıyorum)Ne yükseltmek istiyorsan onu çıkarıp yeni alacağını takacaksın bu kadar![]()
Kablo vs. Çıkar tak olayları o kadar sorun değil mi hocam?
Sistem özellikleriniz ne? Parça değişmenin zorluğu değiştireceğiniz parçaya göre değişir. RAM'leri değiştirecekseniz 10 dakikanızı almaz fakat işlemci değiştirecekseniz uğraştırır.Kasada herhangi bir parçayı yükseltmek istediğimde nasıl bir yol izlemeliyim? Kendi başıma çok karmaşık bir iş olabilir diye düşünüyorum. Kimler bu işte yardımcı olur ve nasıl? Bilginiz var mı?
Sistem özellikleriniz nedir? Ona göre arkadaşlar ve bende bildiğim kadarıyla değişmeniz gereken en mantıklı parçayı söyleriz. Takma konusunda harddisk, m2 ssd, ram ve ekran kartını takmak aslında kolay. Diğer konulardada yardımcı oluruz takmada.Kasada herhangi bir parçayı yükseltmek istediğimde nasıl bir yol izlemeliyim? Kendi başıma çok karmaşık bir iş olabilir diye düşünüyorum. Kimler bu işte yardımcı olur ve nasıl? Bilginiz var mı?
Ekran kartı düşünüyorum şuan.Sistem özellikleriniz ne? Parça değişmenin zorluğu değiştireceğiniz parçaya göre değişir. RAM'leri değiştirecekseniz 10 dakikanızı almaz fakat işlemci değiştirecekseniz uğraştırır.
Rtx 4080 mı ?Ekran kartı düşünüyorum şuan.
Ekran kartında işlemci uyumluluğu önemlidir, çok iyi bir ekran kartı alıp kötü bir işlemciyle desteklerseniz darboğaz denen olay yaşanır.Ekran kartı düşünüyorum şuan.
Soğutma takarken pekde öyle olmuyor.işlemcidir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.