Kasada Parça Eksiği

Başka bir sıkıntı yaşadınız mı? Ben de almak istiyorum ama itopya hakkında çk şikayet var
Şu an sıkıntı yok, umarım olmaz da. Ekran kartı sıcaklığı yüksek, bu da Itopya'nın suçu değil zaten. :) Ekran kartını takmak için kasadan iki parça sökülüyor, o parçaları koymamışlar kutuya ama mahsuru yok. Zaten ekran kartı takmak için o parçalar çıkarılıyor kasadan, tabii kutuda bulunsaydı iyiydi.

Şu an sıkıntı yok, umarım olmaz da. Ekran kartı sıcaklığı yüksek, bu da Itopya'nın suçu değil zaten. :) Ekran kartını takmak için kasadan iki parça sökülüyor, o parçaları koymamışlar kutuya ama mahsuru yok. Zaten ekran kartı takmak için o parçalar çıkarılıyor kasadan, tabii kutuda bulunsaydı iyiydi.
Size kutuları yollamıyorlar değil mi?
Acaba gidip mi aldınız, yoksa kargoyla mı. Mağazaya gidip demonte aldırmak istiyorum ama. Kutuları veriyorlar mı, arabada yer olacak mı vs. sıkıntı. Telefon ve maillere bakılmıyor diyorlar. Mağazadan anca sağlıklı bir hizmet alırım.

Size kutuları yollamıyorlar değil mi?
Acaba gidip mi aldınız, yoksa kargoyla mı. Mağazaya gidip demonte aldırmak istiyorum ama. Kutuları veriyorlar mı, arabada yer olacak mı vs. sıkıntı. Telefon ve maillere bakılmıyor diyorlar. Mağazadan anca sağlıklı bir hizmet alırım.
Kargoyla aldım, kutuları yolluyorlar. Demonte bir şekilde sipariş verebilme seçeneği eklenmiş Itopya'nın sitesine.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı