T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.771 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 10 Şubat 2023 #1 Fanı PSU'ya değil PSU'nun üstüne takacağım. Kasam Corsair Carbide Spec Delta. Fanı takmak istediğim yer tam olarak burası. Yönü nasıl olmalı? Ben PSU'ya üflesin diye düşünmüştüm.
Fanı PSU'ya değil PSU'nun üstüne takacağım. Kasam Corsair Carbide Spec Delta. Fanı takmak istediğim yer tam olarak burası. Yönü nasıl olmalı? Ben PSU'ya üflesin diye düşünmüştüm.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 10 Şubat 2023 #2 PSU'dan alsın bence. PSU zaten temiz havayı aşağıdan alıyor. Eğer orada delik yoksa almanıza da gerek yok.
PSU'dan alsın bence. PSU zaten temiz havayı aşağıdan alıyor. Eğer orada delik yoksa almanıza da gerek yok.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.771 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 10 Şubat 2023 #3 borisyeisar dedi: PSU'dan alsın bence. PSU zaten temiz havayı aşağıdan alıyor. Eğer orada delik yoksa almanıza da gerek yok. Genişletmek için tıkla... Delik var. Yani doğrudan ekran kartına mı üflesin diyorsunuz?
borisyeisar dedi: PSU'dan alsın bence. PSU zaten temiz havayı aşağıdan alıyor. Eğer orada delik yoksa almanıza da gerek yok. Genişletmek için tıkla... Delik var. Yani doğrudan ekran kartına mı üflesin diyorsunuz?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 10 Şubat 2023 #4 The Prodigy dedi: Delik var. Yani doğrudan ekran kartına mı üflesin diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olduğunu düşünemedim ama ekran kartından çıkan sıcak havayı direk PSU'ya üfler sizin dediğiniz şekilde olursa. Benim dediğim de sirkülasyonu bozar gibi.
The Prodigy dedi: Delik var. Yani doğrudan ekran kartına mı üflesin diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olduğunu düşünemedim ama ekran kartından çıkan sıcak havayı direk PSU'ya üfler sizin dediğiniz şekilde olursa. Benim dediğim de sirkülasyonu bozar gibi.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.771 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 10 Şubat 2023 #5 borisyeisar dedi: Ekran kartı olduğunu düşünemedim ama ekran kartından çıkan sıcak havayı direk PSU'ya üfler sizin dediğiniz şekilde olursa. Benim dediğim de sirkülasyonu bozar gibi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının fanları içeri üflemiyor muydu? PSU'dan sıcak hava gelecek. O zaman ya üste takayım egzoz fanı olarak ya da tamamen çıkartayım.
borisyeisar dedi: Ekran kartı olduğunu düşünemedim ama ekran kartından çıkan sıcak havayı direk PSU'ya üfler sizin dediğiniz şekilde olursa. Benim dediğim de sirkülasyonu bozar gibi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının fanları içeri üflemiyor muydu? PSU'dan sıcak hava gelecek. O zaman ya üste takayım egzoz fanı olarak ya da tamamen çıkartayım.
masQee Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 2600 Gigabyte GTX 1660 SUPER Asus Prime B450m Kioxia 500 gb m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı 10 Şubat 2023 #6 Bu şekilde Dosya Ekleri 589B2458-8FCC-4B2C-85E6-3655EDD767F2.jpeg 107,2 KB · Görüntüleme: 174 B08AD34C-59C6-420B-8133-0C4AD46A4560.jpeg 96 KB · Görüntüleme: 160
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.771 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 10 Şubat 2023 #7 masQee dedi: Bu şekilde Genişletmek için tıkla... Deneyip sıcaklıklarına bakayım ekran kartının.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #8 Pek işe yarayacağını sanmıyorum. Sonuçta PSU'yu soğutmak istesen arkası kapalı içeri hava alsın desen ordan gelecek hava bi işe yarar mı?
Pek işe yarayacağını sanmıyorum. Sonuçta PSU'yu soğutmak istesen arkası kapalı içeri hava alsın desen ordan gelecek hava bi işe yarar mı?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.351 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 10 Şubat 2023 #9 The Prodigy dedi: Ekran kartının fanları içeri üflemiyor muydu? PSU'dan sıcak hava gelecek. O zaman ya üste takayım egzoz fanı olarak ya da tamamen çıkartayım. Genişletmek için tıkla... İçeriye üflüyor dediğiniz gibi.
The Prodigy dedi: Ekran kartının fanları içeri üflemiyor muydu? PSU'dan sıcak hava gelecek. O zaman ya üste takayım egzoz fanı olarak ya da tamamen çıkartayım. Genişletmek için tıkla... İçeriye üflüyor dediğiniz gibi.
masQee Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 2600 Gigabyte GTX 1660 SUPER Asus Prime B450m Kioxia 500 gb m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı 10 Şubat 2023 #10 Valla sıcaklık olarak fark olmuyor. Ama görsel olarak muazzam. Kasanın ön camını çıkarınca ekran kartı sıcaklığı düşüyor.
Valla sıcaklık olarak fark olmuyor. Ama görsel olarak muazzam. Kasanın ön camını çıkarınca ekran kartı sıcaklığı düşüyor.