Can Ergönen Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar benim kasamda (Sharkoon AM5) 2 fan var ancak anakartımda 1 fan girişi var. Ben soldaki şeffaf fanı bağladım, ancak sağdaki siyah fanı baglayacak yer yok. Ben mi görmüyorum, yoksa öyle mi?
Arkadaşlar benim kasamda (Sharkoon AM5) 2 fan var ancak anakartımda 1 fan girişi var. Ben soldaki şeffaf fanı bağladım, ancak sağdaki siyah fanı baglayacak yer yok. Ben mi görmüyorum, yoksa öyle mi?
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2019 #2 Fanın molex çıkışı varsa psuya doğrudan bağlayabilirsiniz. Yoksa da Alfais 5025 Fan Çoklayıcı Y Pwm 4 Pin Splitter Çoklayıcı Fiyatı şöyle bi ürüne ihtiyacınız var.
Fanın molex çıkışı varsa psuya doğrudan bağlayabilirsiniz. Yoksa da Alfais 5025 Fan Çoklayıcı Y Pwm 4 Pin Splitter Çoklayıcı Fiyatı şöyle bi ürüne ihtiyacınız var.
Can Ergönen Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2019 #3 Yunusemre0101 dedi: Fanın molex çıkışı varsa psuya doğrudan bağlayabilirsiniz. Yoksa da Alfais 5025 Fan Çoklayıcı Y Pwm 4 Pin Splitter Çoklayıcı Fiyatı şöyle bi ürüne ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Sağolun valla ilk PC toplama deneyimim çok yardımcı oldunuz
Yunusemre0101 dedi: Fanın molex çıkışı varsa psuya doğrudan bağlayabilirsiniz. Yoksa da Alfais 5025 Fan Çoklayıcı Y Pwm 4 Pin Splitter Çoklayıcı Fiyatı şöyle bi ürüne ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Sağolun valla ilk PC toplama deneyimim çok yardımcı oldunuz
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2019 #4 Benim de başıma gelmişti aynısı. En güzelini yapıyorsunuz kendiniz toplayın, bilgisayarcılar çok baştan savma yapıyor birde zarar verebiliyorlar. Kabloları arkadan dolaştırıp saklamaya özen gösterin estetiklik ve kasa içinin ferah olması için.
Benim de başıma gelmişti aynısı. En güzelini yapıyorsunuz kendiniz toplayın, bilgisayarcılar çok baştan savma yapıyor birde zarar verebiliyorlar. Kabloları arkadan dolaştırıp saklamaya özen gösterin estetiklik ve kasa içinin ferah olması için.
Can Ergönen Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2019 #5 Yunusemre0101 dedi: Benim de başıma gelmişti aynısı. En güzelini yapıyorsunuz kendiniz toplayın, bilgisayarcılar çok baştan savma yapıyor birde zarar verebiliyorlar. Kabloları arkadan dolaştırıp saklamaya özen gösterin estetiklik ve kasa içinin ferah olması için. Genişletmek için tıkla... Aynen ona dikkat ediyorum dağınıklık olmasın diye anakarttaki girişe en yakın delikten geçiriyorum kabloları Bu video eşliğinde yapıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yunusemre0101 dedi: Benim de başıma gelmişti aynısı. En güzelini yapıyorsunuz kendiniz toplayın, bilgisayarcılar çok baştan savma yapıyor birde zarar verebiliyorlar. Kabloları arkadan dolaştırıp saklamaya özen gösterin estetiklik ve kasa içinin ferah olması için. Genişletmek için tıkla... Aynen ona dikkat ediyorum dağınıklık olmasın diye anakarttaki girişe en yakın delikten geçiriyorum kabloları Bu video eşliğinde yapıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et