Kasada yanık kokusu

Yerine iyi vidaladın mı?
Kasa ile gelen fanlar gayet sıkı. Koku cok az miktarda kasanin fan deliklerine tamamen burnu mu dayayıp Kokuyu alıyorum ama yok denicek kadar az sistem yeni olduğu için korktum biraz. Ama çalışma ve oyun performansı açısından bir sıkıntı yok.

Güzel kardeşim fanın içine kadar burnunu dayayıp nasıl bir koku almayı bekliyordun merak ettim. Lavanta kokusu falan mı bekliyordun ?

Algıda seçicilik bu. Başka birine de koklatır mısınız? Eminim o kokuyu alamayacaktır.

Kokunun bir etkisi yok ısınmadan kaynaklı yeni parçalarda olan bir kokudur bu zamanla parça eskidikçe o kokuyu almayacaksın. Bende yeni topladım bende de var bir koku ama kasada hiç bir şey yok. Daha önceki bilgisayarımda da vardı 5 sene kullandım 0 sıkıntı.

Güzel kardeşim fanın içine kadar burnunu dayayıp nasıl bir koku almayı bekliyordun merak ettim. Lavanta kokusu falan mı bekliyordun ?
ilk defa böyle güçlü bir sistem kurduğum için endişelendiriyor insani ne biliyim yada kafama çok takıyorum. eski bilgisayarım da boyle bir koku olmadığı için sordum. Cok az olduğu için sıkıntı yok heralde yola devam bakalım.
Algıda seçicilik bu. Başka birine de koklatır mısınız? Eminim o kokuyu alamayacaktır.
Abimde yok diyor ama insan iste taktımı takıyor.

Teşekkürler rahatladım biraz crysis 3 devam edeyim o zaman sınırları zorlamak için kurduk bu sistemi zorlayalım o halde.

Zorla zorla. Kaç fps aldığını sorabilir miyim ?

Güzel 20 fps üstünü göz zaten seçemiyor. Bende 40 alıyorum 8 yukarı 3 aşağı

Belki sistemin yeni olduğu için böyle bir koku çıkıyor. Mesela ben PSU'yu 7 ay önce almıştım ilk bir ay yanık kokusu gibi çıkıyordu. Adeta odaya kokudan zor giriyordum. Bir ay sonra yanık kokusu kendiliğinden geçti. Şimdi koku yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…