theboyztr Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 109 19 Mayıs 2014 #21 BATTLEFIELD ENGİN47 dedi: Belki sistemin yeni olduğu için böyle bir koku çıkıyor. Mesela ben PSU'yu 7 ay önce almıştım ilk bir ay yanık kokusu gibi çıkıyordu. Adeta odaya kokudan zor giriyordum. Bir ay sonra yanık kokusu kendiliğinden geçti. Şimdi koku yok artık. Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle düşünüyorum.
BATTLEFIELD ENGİN47 dedi: Belki sistemin yeni olduğu için böyle bir koku çıkıyor. Mesela ben PSU'yu 7 ay önce almıştım ilk bir ay yanık kokusu gibi çıkıyordu. Adeta odaya kokudan zor giriyordum. Bir ay sonra yanık kokusu kendiliğinden geçti. Şimdi koku yok artık. Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle düşünüyorum.
BATTLEFIELD ENGİN47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2013 Mesajlar 1.313 Makaleler 13 19 Mayıs 2014 #22 Ama ciddiyim. Seninle dalga geçmiyorum yanlış anlama.
theboyztr Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 109 19 Mayıs 2014 #23 BATTLEFIELD ENGİN47 dedi: Ama ciddiyim. Seninle dalga geçmiyorum yanlış anlama. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Arkadaşlarda öyle söylüyor zaten. Bakalım bilgisayarı biraz eskitelim zaten geçecektir. Çok az zaten. Son düzenleme: 19 Mayıs 2014
BATTLEFIELD ENGİN47 dedi: Ama ciddiyim. Seninle dalga geçmiyorum yanlış anlama. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Arkadaşlarda öyle söylüyor zaten. Bakalım bilgisayarı biraz eskitelim zaten geçecektir. Çok az zaten.