Vınnnn
Hectopat
DDU veya AMD cleanup utility ile sürücüyü kaldırıp geri kurmayı dener misin?Şöyle.
evet bu kasamdakide bu
DDU veya AMD cleanup utility ile sürücüyü kaldırıp geri kurmayı dener misin?Şöyle.
evet bu kasamdakide bu
DDU veya AMD Cleanup Utility ile sürücüyü kaldırıp geri kurmayı dener misin?
O ne oluyor?
Otomatik driver yazılımı kurduysanız, anakart modeli asusunkiyle aynı olduğu için onu otomatik yüklemiştir. Siteden driverı indirip, cihazın driverını kaldırdıktan sonra yüklerseniz çözülür.Şöyle.
evet bu kasamdakide bu
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
İsterseniz driverı silip ekran kartına uygun driverı tekrar yükleyip öyle deneyin:
![]()
Radeon™ RX 580 GAMING 8G (rev. 2.0) Support | Graphics Card - GIGABYTE Global
Discover AORUS premium graphics cards, ft. WINDFORCE cooling, RGB lighting, PCB protection, and VR friendly features for the best gaming and VR experience!www.gigabyte.com
Bahsettiğiniz ekran kartı şu sanırım.
Otomatik driver yazılımı kurduysanız, anakart modeli asusunkiyle aynı olduğu için onu otomatik yüklemiştir. Siteden driverı indirip, cihazın driverını kaldırdıktan sonra yüklerseniz çözülür.
Attığım rehber ile.Şunu deneyeyim olmazsa seninkini yapayım.
Cihazın driverını nasıl kaldıracağım.
Cihazın driverını nasıl kaldıracağım
sizin o dediğiniz linkten en üstekindekini indirdim yükleme ekranı geldi ve böyle gözüküyorOtomatik driver yazılımı kurduysanız, anakart modeli asusunkiyle aynı olduğu için onu otomatik yüklemiştir. Siteden driverı indirip, cihazın driverını kaldırdıktan sonra yüklerseniz çözülür.
Önce DDU kullan.sizin o dediğiniz linkten en üstekindekini indirdim yükleme ekranı geldi ve böyle gözüküyor
Sistemine uygun olanı yüklemen lazım. Bilgisayrın 32 bit mi 64 bit mi?sizin o dediğiniz linkten en üstekindekini indirdim yükleme ekranı geldi ve böyle gözüküyor
Ayrıca DDU ile sürücüyü kaldırdın mı? Kaldırmadan yapamazsın.sizin o dediğiniz linkten en üstekindekini indirdim yükleme ekranı geldi ve böyle gözüküyor
Windows 10 kullanıyorsun diye tahmin ediyorum, sürücüyü kaldırdıktan sonra bunu kur:sizin o dediğiniz linkten en üstekindekini indirdim yükleme ekranı geldi ve böyle gözüküyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.