nacaar Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 674 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Mayıs 2019 #1 Benim kasamın kırmızı ışığın eskiden yanıp sönüyordu ama şu an hic sönmüyor ve performans 2 katı düştü, ne yapmalıyım? 3 farklı HDD'de denedim yine aynı sonuç, güç kaynağı değiştirdik sizce neden böyle oluyor?
Benim kasamın kırmızı ışığın eskiden yanıp sönüyordu ama şu an hic sönmüyor ve performans 2 katı düştü, ne yapmalıyım? 3 farklı HDD'de denedim yine aynı sonuç, güç kaynağı değiştirdik sizce neden böyle oluyor?
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 6 Mayıs 2019 #2 Kırmızı ışık diskin kullanımını gösterir. Görev yöneticisini açıp görüntüsünü çekip atın. Artı 0 Eksi
KS KS nacaar Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 674 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Mayıs 2019 #3 Melih ALBAYRAK dedi: Kırmızı ışık diskin kullanımını gösterir. Görev yöneticisini açıp görüntüsünü çekip atın. Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman 100de 100 oluyor Artı 0 Eksi
Melih ALBAYRAK dedi: Kırmızı ışık diskin kullanımını gösterir. Görev yöneticisini açıp görüntüsünü çekip atın. Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman 100de 100 oluyor
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 6 Mayıs 2019 #4 nacaar dedi: Çoğu zaman 100de 100 oluyor Genişletmek için tıkla... Tamamda %100 kullanan işlem nedir onu bulmak mesele. Artı 0 Eksi
nacaar dedi: Çoğu zaman 100de 100 oluyor Genişletmek için tıkla... Tamamda %100 kullanan işlem nedir onu bulmak mesele.
KS KS nacaar Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 674 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Mayıs 2019 #5 Melih ALBAYRAK dedi: Tamamda %100 kullanan işlem nedir onu bulmak mesele. Genişletmek için tıkla... bazen %0 oluyor ama ondada kırmızı yanıyor. birde çoktan aza nasıl sıralanıyor. Dosya Ekleri Adsız.png 17,2 KB · Görüntüleme: 70 Artı 0 Eksi
Melih ALBAYRAK dedi: Tamamda %100 kullanan işlem nedir onu bulmak mesele. Genişletmek için tıkla... bazen %0 oluyor ama ondada kırmızı yanıyor. birde çoktan aza nasıl sıralanıyor.
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 6 Mayıs 2019 #6 nacaar dedi: bazen %0 oluyor ama ondada kırmızı yanıyor. birde çoktan aza nasıl sıralanıyor. Genişletmek için tıkla... Bu görüntüyü çektiğiniz esnada ışık yanıyor muydu ? Artı 0 Eksi
nacaar dedi: bazen %0 oluyor ama ondada kırmızı yanıyor. birde çoktan aza nasıl sıralanıyor. Genişletmek için tıkla... Bu görüntüyü çektiğiniz esnada ışık yanıyor muydu ?
KS KS nacaar Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 674 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Mayıs 2019 #7 Melih ALBAYRAK dedi: Bu görüntüyü çektiğiniz esnada ışık yanıyor muydu ? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
Melih ALBAYRAK dedi: Bu görüntüyü çektiğiniz esnada ışık yanıyor muydu ? Genişletmek için tıkla... evet
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 7 Mayıs 2019 #8 nacaar dedi: evet Genişletmek için tıkla... Diske HDTune ile bad sector testi yapın. Hızlı test yapmayın. Artı 0 Eksi
nacaar dedi: evet Genişletmek için tıkla... Diske HDTune ile bad sector testi yapın. Hızlı test yapmayın.
KS KS nacaar Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 674 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Mayıs 2019 #9 Melih ALBAYRAK dedi: Diske HDTune ile bad sector testi yapın. Hızlı test yapmayın. Genişletmek için tıkla... yaptırıyorum quick scan demedim doğru olan bu de mi ? Artı 0 Eksi
Melih ALBAYRAK dedi: Diske HDTune ile bad sector testi yapın. Hızlı test yapmayın. Genişletmek için tıkla... yaptırıyorum quick scan demedim doğru olan bu de mi ?
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 7 Mayıs 2019 #10 nacaar dedi: yaptırıyorum quick scan demedim doğru olan bu de mi ? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi