Kasadaki Kırmızı Işık Yanıp Sönüyor

Şuan Atto BenchMark Yapıyorum. Birde Ekran Kartını Deiştircem R7 250 alsammı yoksa 6670 kalsınmı ?

R7 250 azda olsa mimariden ötürü performans artışı gösterecektir. Ama bunun ekran kartını değiştirmek için bir sebep olduğunu düşünmüyorum. Farkedilir bir performans artışı da olmayacağı kanaatindeyim.

Değerler Bunlar

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    120,5 KB · Görüntüleme: 544
Ben Hitman Contracts'tan sonra bıraktım. Sarmamaya başlamıştı artık. :D İnşallah Steam ile de devam edersin. Korsan'a sevgilerle. :D
Korsandan Bıktım Durmadan Sorun Çıkartıyo Steami kurdum aldım Hitman Pack'i Oyşşş Dedim Bu ne rahatlik Dedim ve Halada Steamden Memnunum Bide Şu Summer Sale Her zaman olsa :D

Korsandan Bıktım Durmadan Sorun Çıkartıyo Steami kurdum aldım Hitman Pack'i Oyşşş Dedim Bu ne rahatlik Dedim ve Halada Steamden Memnunum Bide Şu Summer Sale Her zaman olsa :D

Değil mi? Crack'i ayrı dert. Yok o crack olmadı bu crack i kullan. Crack indirmek için anket doldur vs. :D Steam candır. İndirimin belli başlı zamanları oluyor. Yılbaşına bir kaç gün kala da güzel indirimler olacak. Ben şahsen bekliyorum. :D Bilgisayar başında saatlerce bir oyun için crack arayacağıma veririm parasını oynarım paşalar gibi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı