Kasadaki LED tuşu çalışmıyor

Görselde kontrolcü göremiyorum. Kasanızdaki fanların adreslenebilir olmadığını düşünüyorum. Tek gördüğüm Molex güç kabloları. Herhalde kasayı RGB ve ARGB fanlı olarak 2 farklı şekilde satıyorlar. Size RGB olan yani sabit, değiştirilemez haliyle gelmiş 😔

Anladım teşekkürler amacım zaten RGB değiştirmek değil fanların ışığını kapatmak gece çok gözmü alıyor.

Bitfenix Grafi Black 750W 80+ Bronze Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa (BFC-GRMB75KKGSK-4F) - incehesap.com kasamın modeli bu diye biliyorum. Diğer sorduğunuz soruları çözünce yazacağım.

Tam bu olmayabilir ama markası uyuyor ve benziyor tam olarak modelini nasıl öğreniceğimi bilmiyorum markası BitFenix.

Hocam ben de aynı kasanın beyaz modelini kullanıyorum sana bir sorum olacak sende de kasanın üstünde ki küçük tuş yanıp sönüyor mu? Muhtemelen senin ki başka model tuşların yeri değişik ama Bitfenix olduğu için soruyorum.

Hocam ben de aynı kasanın beyaz modelini kullanıyorum sana bir sorum olacak sende de kasanın üstünde ki küçük tuş yanıp sönüyor mu? Muhtemelen senin ki başka model tuşların yeri değişik ama BitFenix olduğu için soruyorum.

Hayır sabit mavi şekilde yanıyor sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı