Kasadaki perçin nasıl sökülür?

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
PC temizlemeye kalktım. Tüm vidaları çıkardım ama böyle bir vida var. Bunu nasıl çıkaracağım? Cevap verirseniz sevinirim.
Böyle beyaz küçük vida var.
Üstteki vidalar.

image.jpg

Perçin sökmeye gerek yok. Yöntemini sorarsanız da matkapla yapabilirsiniz.

Perçin tabancanız var mı? Perçini bir şekilde söktükten sonra geri takmak için perçine ihtiyacınız olacak. Orayı açmadan da temizlemeniz ısıyı düşürmeye yetecektir.

Perçin sökmeye gerek yok. Yöntemini sorarsanız da matkapla yapabilirsiniz.
Peki gerek yoksa nasıl çıkaracağım? Yardım ederseniz sevinirm PC 1 yıldır temizlenmiyor. Matkap kullanmayı bilmiyorum.

Hocam benim zeka seviyemden dolayıymış :D
Yan kapağı çekmemişim çok teşekkür ederim herkese. Konu kapanabilir :D

Peki gerek yoksa nasıl çıkaracağım? Yardım ederseniz sevinirm PC 1 yıldır temizlenmiyor. Matkap kullanmayı bilmiyorum.

Hocam benim zeka seviyemden dolayıymış :D
Yan kapağı çekmemişim çok teşekkür ederim herkese. Konu kapanabilir :D
Yan kapağın vidalarını sökmüşsün ama çekmemişsin. Neyse ki sordun da perçinler sağlam kaldı.

Konu iyi ki kapanmamış bir sorum daha olacak ben yanlışlıkla ilk başka kasanın içini açmaya çalışıyordum vidaları sökerek. Yanlışlıkla fanın vidasını sökmüşüm ama nereye takacağımı bilmiyorum bakabilir misiniz?

Konu iyi ki kapanmamış bir sorum daha olacak ben yanlışlıkla ilk başka kasanın içini açmaya çalışıyordum vidaları sökerek. Yanlışlıkla fanın vidasını sökmüşüm ama nereye takacağımı bilmiyorum bakabilir misiniz?

Ve ayrıyeten bu vida da var rastgele sökmüştüm ben.( en sondaki fotoğraf)

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    238,4 KB · Görüntüleme: 71
  • image.jpg
    image.jpg
    131,5 KB · Görüntüleme: 63
  • image.jpg
    image.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 58
  • image.jpg
    image.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 53
İlk fotoğrafta ki gibi fanı dışarı bakacak şekilde koyun vidaları da dışarıdan içeriye doğru sıkın.

İlk fotoğrafta ki gibi fanı dışarı bakacak şekilde koyun vidaları da dışarıdan içeriye doğru sıkın.
Kanka o üst taraftaki fan benim dediğim alt tarafta. Tam koyuyorum fanı yerleştiriyorum sonra vidaları takmayı deniyorum vida dönmüyor.

Hocam gerçekten ismimin hakkını veriyorum. Tam bir angusum. Ben tam 2 saattir bununla uğraşıyorum. Yapmam gereken tek şey fanı tam tersinde çevirmekmiş. Ben arkasına takıyormuşum. Bu arada PC boştayken sıcaklık değeri 46-47 civarıydı. Şimdi 35-38 arası. Herkese öneririm :D

Bu arada amatör olduğum için çok kurcalamadım. Sadece 2 tane fanı temizledim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı