O kablonun ne olduğunu anlamadım açıkçası. Kontrolcüye ise kasanın LED kablosu fanların RGB kablosu ve dediğin gibi PSU güç bağlantısı olması lazım. Power SW, HDD LED gibi kasa bağlantı kablolarını kontrolcüye değil anakartta ilgili kısma bağlamak gerekiyor anakartın sitesinde PDF şeklinde klavuz vardır hangi girişin ne olduğu nereye bağlanacağı şeklinde sema vardır bakabilirsin. Anakartınızı inceleyemedim şimdi ama benim anakartta da JRGB girişi var mesela ama kasamın ARGB fanları uygun olmuyor.
@Kaan Güneş00 anakartın sitesinden kılavuza baktım şimdi 2 adet RGB, 2 adet ARGB girişi mevcut. Yalnız anakart duman attı diyorsun büyük ihtimal yanlış yere bağlantı sonucu o kısım kısa devre yaptı ve yandı. Kasanın fanlarının RGB kabloları ve LED tuşunun kablosu direkt olarak arkada ki kontrolcüye bağlı değil miydi? Bu şekilde kontrolcüye sadece molex ise molex, sata ise sata kablosundan PSU gücü verdiğinde kasayı çalıştırdığında fanların ışıklandırmasının çalışması lazım. Bu şekilde çalışıyorsa kullanabilirsin yok anakarttan kontrol etmek istiyorsanız kılavuzu incelersen JRAINBOW1 ve 2 girişleri adreslenebilir girişler olarak belirtilmiş o sonra ki mesele bence önce anakart girişlerini denemeden direk kontrolcüye güç vererek ışıklandırmanın çalışmasını kontrol edin.