Kasadaki vida nasıl sökülür?

Yer
Kastamonu
Arkadaşlar selamlar.
DeepCool mesh digital CH510 ATX kasaya sahibim. Ürünün temperli camı tuzla buz oldu, metal kapak ve bant yardımıyla geçici olarak kapattım hava akışının bozulmaması için. Fakat görüntü berbat görünüyor.
447x415 şeklinde yetkililer bana ölçüt verdiler. Yarın reklamcıdan falan temperli cam yaptıracağım fakat kasanın şu vidalarını bir türlü açamıyorum.

Ekran görüntüsü 2025-04-10 195019.png

Toplam 4 tane olmak üzere köşelerde bu vidalardan var, camı yaparken vidalara göre delik açtıracağım fakat vidayı bir tülü çıkartamadım. Bir de ekstra olarak yukarıda yazan boyutta plexi & temperli cam fiyat farkı ne kadar olur bana ne kadara mal olur ayrı ayrı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar.
DeepCool mesh digital CH510 ATX kasaya sahibim. Ürünün temperli camı tuzla buz oldu, metal kapak ve bant yardımıyla geçici olarak kapattım hava akışının bozulmaması için. Fakat görüntü berbat görünüyor.
447x415 şeklinde yetkililer bana ölçüt verdiler. Yarın reklamcıdan falan temperli cam yaptıracağım fakat kasanın şu vidalarını bir türlü açamıyorum.

Eki Görüntüle 2466787

Toplam 4 tane olmak üzere köşelerde bu vidalardan var, camı yaparken vidalara göre delik açtıracağım fakat vidayı bir tülü çıkartamadım. Bir de ekstra olarak yukarıda yazan boyutta plexi & temperli cam fiyat farkı ne kadar olur bana ne kadara mal olur ayrı ayrı?

Vida içinde kırılmış sanki çünkü vida böyle değil normalde. Eğer doğru delik olduğuna eminseniz içinde kırılmış. Biraz daha geniş bir fotoğraf atabilir misiniz ?

Hocam hiç ellemedim vidalarda zorlama yok zaten.
İçi delikli vida bir türlü aletini bulamadım açmak için.

Hocam bence yanlış yere bakıyorsunuz ya kırılmış ya da perçin o. Geniş bir fotoğraf atın bakalım. Cam vidası dediğiniz büyük olur elle sıkılabilir geniş ağızlı olur yani buna benzer bir şey değil.

Diğer 4 deliği gösterir misiniz büyük ihtimalle içerisinde kırılmış.

İçerisin kırılmamış hocam, temperli cam mıknatısla yapışıyormuş yani.
Bildiğiniz kasa artık pert oldu mıknatıs işi girince.
Cam yaptırsam bile tutturamayacağım.
Gül gibi kasaydı nazar değdi, her şey elimden böyle gidiyor buna üzülüyorum işte.

İçerisin kırılmamış hocam, temperli cam mıknatısla yapışıyormuş yani.
Bildiğiniz kasa artık pert oldu mıknatıs işi girince.
Cam yaptırsam bile tutturamayacağım.
Gül gibi kasaydı nazar değdi, her şey elimden böyle gidiyor buna üzülüyorum işte.

Yan camının açık olması daha iyi aslında biraz fazla toz alır ama sıcaklık olarak 3-4 derece düşüş yapar. Olumlu tarafından bakmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı