Kasadan motor sesi geliyor

ana7s

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7600
R5 5500
İtopya'dan hazır sistem aldım. (çok pişmanım). Kasadan boşta olsun yük bindiğinde olsun ön tarafından motor sesi geliyor. Kasaya hafif bastırınca ses gidiyor. 5 dakika sonra geri geliyor yine bastırınca yine gidiyor. İade mi etmeliyim, değişim mi istemeliyim, bilgisayarcıya mı gitmeliyim veya bir öneriniz var mı? Diğer işlemlerle çok da uğraşmak istemiyorum. ( bu arada PSU'da coil whine da var)

İtopya'dan ben de kasa aldım sistem değil ve PSU'su içinde idi, kaliteli bir PSU olmasına rağmen, sessiz bir PSU olmasına rağmen, coil whine olanı geldi. Abi bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum.😒

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan ben de kasa aldım sistem değil ve PSU'su içinde idi, kaliteli bir PSU olmasına rağmen, sessiz bir PSU olmasına rağmen, coil whine olanı geldi. Abi bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum.😒

Tamamen müşteri kaybına oynuyorlar. Keşke Gaming Gen veya İncehesap'tan alsaydım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan hazır sistem aldım. (çok pişmanım). Kasadan boşta olsun yük bindiğinde olsun ön tarafından motor sesi geliyor. Kasaya hafif bastırınca ses gidiyor. 5 dakika sonra geri geliyor yine bastırınca yine gidiyor. İade mi etmeliyim, değişim mi istemeliyim, bilgisayarcıya mı gitmeliyim veya bir öneriniz var mı? Diğer işlemlerle çok da uğraşmak istemiyorum. ( bu arada PSU'da coil whine da var)

Motor sesi normal değil aldığınız yer ile iletişime geçin muhtemelen bir fan bilyesini falan dağıtmıştır ondan dolayı motor sesi geliyordur. PSU olayı tamamen şans örneğin ben PSU'yu ayrı olarak satın aldım ama şansıma coil whinelı olanı denk geldi 😔.

Fan çerçeveye sürtüyodur, mağazalar zerre umursamıyor böyle şeyleri, aylarca kapılarında sürünürsünüz, toplama pc ise kapağı açıp ses yapan fanların vidalarını sıkmayı deneyin bir ihtimal düzelebilir, geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı