Kasadan sürekli ses geliyor

İsimsizMan09

Hectopat
Öncelikle şahsen soğutucudan geldiğini düşünüyorum, diğer dönen şeyleri kapattım ses çok azaldı. Soğutucudan geldiğini düşünüyorum ekran kartıyla alakası yok öncelikle çünkü bir şeye sürtme sesi gibi sanki böyle. Nasıl geliyor olabilir dün temizliğini yaptım içindeki şeyleri çıkarmadan üstün körü bir temizlik yaptım fakat bilgisayarı açarken daha rrrr sesi gelmeye başlıyor kasma donma vesaire olmuyor. Ne olmuş olabilir sizce?
Sesi buraya tıklayarak dinleyebilirsiniz. -> dinleyip bakarsanız sevinirim sanki bir sürtme sesi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhalde fan kanatlarından biri eğilmiş ve kasaya çarpıyor. Ya da kablolardan biri sarkıp fana çarpıyor da olabilir.

Fan kanadı çarpma sesi kasaya ya da kabloya sürtüyor eğer kasa fanları devre dışı ise CPU, PSU fanı da olabilir.
Bir daha olursa akşama kadar, bir daha açıp bakacağım neye sürtüyor diye. Teşekkürler.
@osmanuzn16 @celejziuk @Emperor4231 @James Watt Arkadaşlar kasanın içindeki soğutuculardan biri (2 taraflı soğutucu) dönerken hafif zorlanıyor galiba elimle diğer kısmı çevirmeye çalıştığımda çok rahat dönüyor fakat diğer kısım zorlanıyor seste bu yüzden çıkıyor galiba nasıl çözebilirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı