Kasadan ses geliyor

eminsahbaz

Femtopat
Daha fazla  
Kasadan ufak bir vızıltı geliyor. Bir ay kadar oldu bilgisayarı alalı aldığımdan beri geliyor mu bilmiyorum ben yeni fark ettim. Önce fanlardan geliyor sandım ama değilmiş. Anakart tarafından geliyor ses. Forumda bakarken bobinlerden gelebileceğini gördüm ve bu sorun değilmiş ama anladığım kadarıyla ama bilgisayar yük altındayken oluyormuş. Benimki bilgisayarı açar açmaz başlıyor. Nedir sorun bir fikri olan var mı? Videosunun linkini bırakıyorum. Kamerayı dibine koyduğum için çok duyulmuş. Bu kadar değil ama kasa kapalıyken duyabileceğim kadar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Coil whine sesi, riskli bir durum değil aksine normal kabul edilebilir bazı modellerde.

Coil whine sesi, riskli bir durum değil aksine normal kabul edilebilir bazı modellerde.
Hocalarım coolwhine dediğiniz bu benim dediğim bobin sesi demi yanlış anlamadım. Eğer öyleyse bu ses sadece PC yük altındayken oyundayken falan geliyor diye hatırlıyorum. Benimki bilgisayarı açar açmaz masaüstünde başlıyor. Ben mi yanlış hatırlıyorum coolwhine olayını

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı