UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 17 Nisan 2020 #1 Thermaltake V3 600w Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Thermaltake V3 600w Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Kasam Micro ATX mi yoksa ATX mi destekliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2020
Thermaltake V3 600w Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Thermaltake V3 600w Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Kasam Micro ATX mi yoksa ATX mi destekliyor?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 17 Nisan 2020 #2 ATX destekliyor. İmzanızda yazan anakart zaten ATX değil mi? Hatırladığım kadarıyla 990FX serisine mATX gelmedi.
ATX destekliyor. İmzanızda yazan anakart zaten ATX değil mi? Hatırladığım kadarıyla 990FX serisine mATX gelmedi.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 17 Nisan 2020 #3 Teşekkürler. Mid Tower kafamı karıştı sormak istedim.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 17 Nisan 2020 #4 UBerk dedi: Teşekkürler. Mid Tower kafamı karıştı sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Mid Tower (Middle Tower); kasanızın boyutunu belirtir. @UBerk sorununuz çözüldüyse; konuyu çözüldü olarak işaretlemenizi öneririm. Başkası da sorabilir ve bu konuyu görüp emin olabilir. Son düzenleme: 17 Nisan 2020
UBerk dedi: Teşekkürler. Mid Tower kafamı karıştı sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Mid Tower (Middle Tower); kasanızın boyutunu belirtir. @UBerk sorununuz çözüldüyse; konuyu çözüldü olarak işaretlemenizi öneririm. Başkası da sorabilir ve bu konuyu görüp emin olabilir.