Kasam yeterince güç alamıyor mu?

• Konuyu başlatan ak41
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 452

ak41

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Öncelikle sistemim:

MSI RADEON RX 550 4GB
R3 1200
128GB XPG M2 SSD
1TB SEAGATE BARRACUDA
A320M-S2H
POWERBOOST FURY 550W

Şöyle bir sıkıntı var ki bazı zamanlar ekran kartımın fan hızı kendiliğinden düşüyor ( AfterBurner'dan kendim ayarladım ) düştüğü zaman da ses çıkartıyor. Bildiğin kulak tırmalayan cinsten. Tam o düştüğü sırada da fan ışığım ( normalde mavi ) bir kısmı sarı olup mavi oluyor sürekli. Bu kırmızı anahtarlı prizlerden kullanıyorum. Acaba ondan kaynaklı olarak kasama tam güç gitmiyor mu? Farklı bir prizle maalesef deneyemedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

MSI RADEON RX 550 4GB
R3 1200
128GB XPG M2 SSD
1TB SEAGATE BARRACUDA
A320M-S2H
POWERBOOST FURY 550W

Şöyle bir sıkıntı var ki bazı zamanlar ekran kartımın fan hızı kendiliğinden düşüyor ( AfterBurner'dan kendim ayarladım ) düştüğü zaman da ses çıkartıyor. Bildiğin kulak tırmalayan cinsten. Tam o düştüğü sırada da fan ışığım ( normalde mavi ) bir kısmı sarı olup mavi oluyor sürekli. Bu kırmızı anahtarlı prizlerden kullanıyorum. Acaba ondan kaynaklı olarak kasama tam güç gitmiyor mu? Farklı bir prizle maalesef deneyemedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
PSU yeterli aslında. Prizin akım korumalı mı?

MSI Radeon RX 550 4 GB.
R3 1200.
128 GB XPG M.2 SSD.
1TB Seagate Barracuda.
A320M-S2H
Power Boost Fury 550W.

Şöyle bir sıkıntı var ki bazı zamanlar ekran kartımın fan hızı kendiliğinden düşüyor ( Afterburner'dan kendim ayarladım ) düştüğü zaman da ses çıkartıyor. Bildiğin kulak tırmalayan cinsten. Tam o düştüğü sırada da fan ışığım ( normalde mavi ) bir kısmı sarı olup mavi oluyor sürekli. Bu kırmızı anahtarlı prizlerden kullanıyorum. Acaba ondan kaynaklı olarak kasama tam güç gitmiyor mu? Farklı bir prizle maalesef deneyemedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Direk gördüğüm gibi Power Boost PSU'dan şüphelendim değişmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı