Kasamda HDD takma yeri yok

lolipopluşeker

Centipat
HDD aldım ama kasada yer olmadığını fark ettim. HDD yerinde RGB setup var ve güç kablosu çok uzak kalıyor. HDD direk kasanın içine koydum sabit değil kasayı oynatmadığım sürece zarar görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görür dostum görür ne yapıyorsun? HDD kasanın içinde öyle sabitlemeden durur mu? SSD olsa hadi tamam da bu HDD içinde disk var ani harekette çizilir Bad Sector denen illet meydana gelir sabitlemeden sakın kullanma HDD yi. Ah ah eski kanser günler geldi aklıma HDD Regerenator ile bad sector kapatıp işletim sistemi kullanıyorduk ne uğraştırmıştı. Kasanın fotoğrafını at sen bakalım bir.

Görür dostum görür ne yapıyorsun? HDD kasanın içinde öyle sabitlemeden durur mu? SSD olsa hadi tamam da bu HDD içinde disk var ani harekette çizilir Bad Sector denen illet meydana gelir sabitlemeden sakın kullanma HDD yi. Ah ah eski kanser günler geldi aklıma HDD Regerenator ile bad sector kapatıp işletim sistemi kullanıyorduk ne uğraştırmıştı. Kasanın fotoğrafını at sen bakalım bir.
20200120_162039.jpg

20200120_162033.jpg
20200120_162024.jpg
20200120_162018.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı