Kasamdaki Fan Kombinasyonu Nasıl?

Ari4emeS

Hectopat
Daha fazla  
Yukarıya sıvı soğutmadan gelen ve içerideki havayı fılarıya verecek 3 tane 360mm fan koydum. Arkada tek olan fanı çıkardım ve ön tarafı 3' LED'im. Herhangi bir sorun çıkar mı?

Sıcak hava yukarıya doğru gideceği için içerideki sıcak hava radyatöre gider ve sıvı soğutma performansı düşer. Sıvı soğutmayı havayı içeriye çekecek şekilde öne bağlayıp, yukarıya 2 arkaya 1 egzoz fan bağlayın.

Merhaba,

Havayı üst fanlar dışarıya, ön fanlar içeriye verecek yanlış anlamadıysam. Tam tersi daha uygun olabilir, radyatörü içerideki sıcak hava ile soğutmamış olursunuz. Arka havalandırma çıkışına da bir adet eklerseniz iyi olabilir (ön çıkışı HDD veya SSD'ler bloke edebilir biraz), ancak çok önemli değil gibi.

Öndeki fanlar ters mi takılmış? Markalar arkaya bakıyor olması gerekmiyor mu? Yoksa benim kasamdakiler mi ters

sizinki ters isçeri üflemesi için arkasında bulunan o plastiklerin akrkaya bakması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…