Kasamdaki Fan Kombinasyonu Nasıl?

@Shuichi Tatsuo bendekilerin görünüşü, öndekilerin markaları içeri bakıyor, arkadaki egsozun markası da dışarı bakıyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-05-27 at 20.36.18.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-27 at 20.36.18.jpeg
    147,4 KB · Görüntüleme: 40
  • WhatsApp Image 2020-05-27 at 20.36.17.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-27 at 20.36.17.jpeg
    128,2 KB · Görüntüleme: 33
@Shuichi Tatsuo bendekilerin görünüşü, öndekilerin markaları içeri bakıyor, arkadaki egzozun markası da dışarı bakıyor.

Doğru takılmış sizinki o arkadaki yağma yerimi deyim ne deyim tapa var onu korumak için.

Merhaba,

Havayı üst fanlar dışarıya, ön fanlar içeriye verecek yanlış anlamadıysam. Tam tersi daha uygun olabilir, radyatörü içerideki sıcak hava ile soğutmamış olursunuz. Arka havalandırma çıkışına da bir adet eklerseniz iyi olabilir (ön çıkışı HDD veya SSD'ler bloke edebilir biraz), ancak çok önemli değil gibi.

Hdd veya ssd takmayacağım için orası boş yuvaları da ferah olsun diye koymuyorum.
Güzel olmuş fakat egzoz fan göremedim. Egzoz fan önemli.

Sıvı soğutucudaki fanlar egzoz görevi görmez mi? İçerideki sıcak havayı dışarıya verecek şekilde taktım.
Çıkarır, egzoz fan şart, içerideki sıcak havayı hangi fan dışarı atacak?

Yukarıya yerleştirdiğim sıvı soğutmanın fabları diye düşünmüştüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı