Kasamı Kendim mi Toplamalıyım ?

TekTabanca

Hectopat
Evet arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi kasamı kendim mi toplamalıyım yoksa alacağım yere (Vatan Computer'dan) mi toplatmalıyım ? Bir de şu sorum olacaktı. Technopatın anasayfasında ki "2014 Eylül Ayı Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri" içinde ki tavsiyeler güvenilir midir ?

1. Soruna cevap: Elbette kendin toplamalısın. Hem kendinde tecrübe kazanmış olursun. Aynı zamanda Vatan' da toplanan bilgisayarlar (şubelere göre değişir) genellikle yanlış olabiliyor. Mesela benim bir arkadaşım 16 GB RAM almıştı. Bilgisayardan bir baktı 8 GB yazıyor. Kasayı açıp baktık. 8 GB' lik RAM' in yarısı dışarıda kalmış. Aldık taktık onu. Uzun lafın kısası Vatan' da toplatmak pek sağlıklı değil. :D
2. Soruna cevap: Technopat bu. Elbette güvenilirdir. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. :)

Vatan Bilgisayar'dan almalısın bence. En uygun fiyatlar onlarda. Montajını da bilmiyorsan Vatan'dakilere ücretsiz yaptırabilirsin.

Vatan' dan toplatmak bence sağlıklı değil. Hem kendi toplasın içi rahat eder hem de ilk bilgisayarını toplamış olur ki bu harika bir duygudur. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı