Kasan oyunların efendisi: Low Spec Experience

Bilgisayarında oyunlar kasan, ve "ben düşük ayarlara da razıyım yeter ki akıcı açsın diyenler için bir program göstereceğim, Low Spec Experience!
Bu program çoğu oyuna seçtiğiniz sistem konfigrasyonuna göre oyun içi Config vb. dosya düzenlemeleri sağlıyor ve oyunda ciddi FPS artışı sağlanıyor.
1.Adım: Programı indirelim. Low Specs Experience - Ragnotechpowered
2.Adım: Programı kurup açalım. İstediği gerekli yazılımları kurmayı unutmayalım.

Eki Görüntüle 866102

Programı açtıktan sonra böyle bir menü ile karşılaşacaksınız. Örneğin benim bilgisayarımda Need for Speed Most Wanted 2012 adlı oyun kasıyor ve bunu adım adım
Çözeceğiz. Sol taraftan Optimization Catalog kısmına gelip gelen menü kataloğunda istediğimiz oyunu seçip Load The Optimization package butonuna tıklıyoruz. Eğer
Version not supported hatası alırsanız ya oyun sürümünüz eski yada oyunun kayıt defterinde konumunu bulamadı demektir. Oyunun eğer son sürüm değil ise git satın al oyunu.

Eki Görüntüle 866113

Eğer Game directory not found hatası alırsanız oyunun kurulu olduğu yeri elle seçmeniz gerekir. Version supported uyarısı alırsanız resimdeki gibi bir menüye geleceksiniz.

Eki Görüntüle 866119

Sol tarafta seçeceğiniz konfigrasyon seçnekleri, sağ tarafta ise çözünürlük ve işlemi bitirme butonu yer alıyor. Ben örneğin sol taraftan Ultimate-Low seçeneğini seçip sağ taraftan ise çözünürlüğü 1280x720P olarak ayarlayıp Execute Optimization butonuna tıklıyorum.

Eki Görüntüle 866125

İşlem başarı ile tamamlandı. Eğer sizde hata verirse Programı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

Umarım işinize yarar.

FX500 serisi olan hüsnü çoban iyi akşamlar diler.
Görüntü kalitesindeki fark ne kadar oluyor peki?
 
Görüntü kalitesindeki fark ne kadar oluyor peki?
unknown.png

RDR2 oyun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı