Kasanın camındaki jelatin çıkarılmazsa bir şey olur mu?

ivoo

Femtopat
Isınma yüzünden jelatinin cam ile bütünleşeceğini söyleyenler gördüm. Ama ben kasada sıcaklık hissetmiyorum. Dokununca elime oda sıcaklığından daha yüksek geliyor. Kasa masanın altında durduğu için zaten fazla güneş görmüyor. Görüntü olarak da sorun yok. Çizilmesinden korkuyorum. Çıkarmazsam sorun olur mu?

Çizilmesinden korkacağın bir şey yok. Yani çıkartabilirsin. Zamanla kirlenir ve sararlaşır zaten.

Sıcaktan bütünleşmesi için gerçekten uğraşman lazım. Onun haricinde sorun yok.

Uzun vadede (sistem sıcak çalışıyorsa) yapışabilir ve sararır, camı çizmeniz için bir hayli gayret göstermeniz gerekir. çıt kırıldım bir şey değil bu. Ayrıca iki çizilecek diye sarı sarı görmek istemezdim şahsen.

Uzun vadede (sistem sıcak çalışıyorsa) yapışabilir ve sararır, camı çizmeniz için bir hayli gayret göstermeniz gerekir. çıt kırıldım bir şey değil bu. Ayrıca iki çizilecek diye sarı sarı görmek istemezdim şahsen.
Gerçekten öyle. 2 Yıllık bir kasada ayağımın dibinde her saniye bacağım çarpsa bile çizik yok. Ama bakınca sapsarı görüp kasaya bakma hevesimin gitmesini istemezdim.

Sen çıkarmasan bile kendi yavaş yavaş atmaya başlayabilir kenarlardan. Bir zaman sonra umursamayacaksın zaten benim kasanında yan kapak çizik içinde bir sorun olmaz çıkar gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı