Kasanın çevresinde ve içinde saç var

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi. Kasamın çevresinde altında üstünde hatta içinde saç var. Dediğim gibi hiçbir şey anlamadım. Sizce bu saçlar nasıl gelmiş olabilir? Belki de saç değildir ben yanlış benzetmişimdir diyeceğim fakat bildiğiniz saç teli.

Bacak kılları, saç telleri ciddi anlamda toplanabiliyor. Toz kadar hafif oldukları için fanlar çekiyor işte. Benim masaüstü bilgisayarımda 3-4 ay bakmamıştım. Topakla bacak kılı olmuştu.

Bacak kılları, saç telleri ciddi anlamda toplanabiliyor. Toz kadar hafif oldukları için fanlar çekiyor işte. Benim masaüstü bilgisayarımda 3-4 ay bakmamıştım. Topakla bacak kılı olmuştu.
Hayır buradan oraya nasıl çekiyor anlamadım. kasam sağ alt köşede oradan nasıl çekiyor ki
Anneniz veya varsa ablanız oralarda bulunmuş olabilir.
Annem ve kardeşlerim hiç odama girmez.

Odanızda sirkülasyondan dolayı o saçlar toz tanesi gibi her yere girebilir. Bazen benim de saçım şaşırdığım yerlerde karşıma çıkabiliyor.

Hayır buradan oraya nasıl çekiyor anlamadım. kasam sağ alt köşede oradan nasıl çekiyor ki

Annem ve kardeşlerim hiç odama girmez.
Rüzgâr falan itiyor bazen. Uçuşuyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…