Kasanın Ethernet ışığı kırmızı

trkerem

Femtopat
Daha fazla  
Daha yeni alınmış Ethernet kablomu PC'ye takınca kırmızı ışık yanıyor ve sarı ışık yanıp sönüyor. PC'yi daha yeni İtopya'dan aldım anakart modelim H610M-R ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni alınmış Ethernet kablomu PC'ye takınca kırmızı ışık yanıyor ve sarı ışık yanıp sönüyor. PC'yi daha yeni İtopya'dan aldım anakart modelim H610M-R ne yapabilirim?

O ışık normal internet mi yok yoksa ışıktan mı rahatsız oluyorsun aynı ışık benim anakartımda da var internete bağlandığı anlamına geliyor.

Driverlar yüklendi mi?
Knk bilgisayara internet geliyor ve bağlı gözüküyor ancak 0 internet çekiyor yani speed test ile bakim dedim internet hızı kaç diye speed test bile çalışmadı

Driverlar yüklendi mi?
Yani yükleyemedim çünkü int gelmiyo

Knk bilgisayara internet geliyor ve bağlı gözüküyor ancak 0 internet çekiyor yani speed test ile bakim dedim internet hızı kaç diye speed test bile çalışmadı

Yani yükleyemedim çünkü int gelmiyo

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    128,1 KB · Görüntüleme: 19
  • image.jpg
    image.jpg
    220,7 KB · Görüntüleme: 17
  • image.jpg
    image.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 22
Kanka bilgisayara internet geliyor ve bağlı gözüküyor ancak 0 internet çekiyor yani Speedtest ile bakim dedim internet hızı kaç diye Speedtest bile çalışmadı

Yani yükleyemedim çünkü int gelmiyor

DHCP sorunu yaşıyor olabilirsin. CMD'den Ipconfig veya ifconfig çıktısını paylaşabilir misin? Hangisi Windows komutu hatırlayamadım, biri hata verir.

IP adresini elle ayarlayabilirsin bu durumda internete bağlanmak için.

Ya da sürücüleri kurmak için telefonu bilgisayara bağlayıp USB üzerinden internet paylaşabilirsin kısa süreliğine. Wi-Fi bağlantısını da paylaşır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı