Kasanın fanı kırıldı

Polat Byr

Decapat
Kasamın önünde 3, arkada 1 tane fanı var. Arkadaki fandan ses geliyordu, daha önce de olmuştu. Çok az kendime doğru çekince düzeliyordu, bu seferde oldu. Çektim düzeldi, bir süre sonra gene ses gelmeye başladı. Baktım biraz çektim, fanın yarısı elimde kaldı. Tam ortadan kırılmıştı, bir şekilde fanın yarısı da orada dönmüyor. Bir sıkıntı olur mu?

Kasamın önünde 3, arkada 1 tane fanı var. Arkadaki fandan ses geliyordu, daha önce de olmuştu. Çok az kendime doğru çekince düzeliyordu, bu seferde oldu. Çektim düzeldi, bir süre sonra gene ses gelmeye başladı. Baktım biraz çektim, fanın yarısı elimde kaldı. Tam ortadan kırılmıştı, bir şekilde fanın yarısı da orada dönmüyor. Bir sıkıntı olur mu?

Anlattığınızdan çok bir şey anlamadım. Fotoğraf çekseniz daha iyi olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Egzoz fanıdır o yenisini alınız içerdeki havayı nasıl dışarı çıkacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı