8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 1 Ocak 2025 #21 Alya durmuş dedi: Güç kaynağından çıkanı ne yapmam lazım Hazır sistemdi normalde zaten çalışmaları gerekmiyor muydu şimdi elimde kalır diye bişey yapmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam SYS_Fan pinleri boştaysa başka bağlanacak yerleri yok zaten. Ya unutmuşlardır ya da sistemi toplayan kişi üşenmiştir bilmiyorum .
Alya durmuş dedi: Güç kaynağından çıkanı ne yapmam lazım Hazır sistemdi normalde zaten çalışmaları gerekmiyor muydu şimdi elimde kalır diye bişey yapmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam SYS_Fan pinleri boştaysa başka bağlanacak yerleri yok zaten. Ya unutmuşlardır ya da sistemi toplayan kişi üşenmiştir bilmiyorum .
A Alya durmuş Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2025 #22 849721 dedi: Hocam SYS_Fan pinleri boştaysa başka bağlanacak yerleri yok zaten. Ya unutmuşlardır ya da sistemi toplayan kişi üşenmiştir bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
849721 dedi: Hocam SYS_Fan pinleri boştaysa başka bağlanacak yerleri yok zaten. Ya unutmuşlardır ya da sistemi toplayan kişi üşenmiştir bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 1 Ocak 2025 #23 Alya durmuş dedi: Tamam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için Genişletmek için tıkla... Ne demek. Eğer hala problem yaşarsanız ulaşabilirsiniz yardımcı olurum her zaman. Mutlu yılbaşıları hocam .
Alya durmuş dedi: Tamam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için Genişletmek için tıkla... Ne demek. Eğer hala problem yaşarsanız ulaşabilirsiniz yardımcı olurum her zaman. Mutlu yılbaşıları hocam .