Kasanın içinden çıkan mavi USB nedir?

bajosi

Kilopat
Katılım
21 Şubat 2016
Mesajlar
141
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Arkadaşlar bilgisayarımda böyle bir kablo var ne işe yarıyor? Anakarta bağlı sanırım arka taraftan bağlanmış tam bilmiyorum nereye bağlı olduğunu.

374778
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen anakarta bağlanıyordur, eğer yan kapağı açıp kablonun nereye bağlı olduğuna dair görsel ekleyebilirseniz eminim daha rahat yorumlanabilir.
 
Kasanın önündeki CD-ROM - Power tuşuna doğru gidiyor anlamadım tam nereye bağlandığını.
 

Dosya Ekleri

  • rtt.jpg
    rtt.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 118
Bu kasanın önünden anakarta doğru gelen USB bağlantı kablosu olmasın? Dışarı neden çıktığı hakkında hiç bir fikrim yok. Kasayı açıp anakarta bağlayın eğer öyleyse.
 
Birkaç yerde önde ki USB 3.0 portlarını kullanmak için anakartın arkasına çekilen kablo şeklinde görmüştüm bu montajı. Anakartında USB 3.0 girişi olmayan kullanıcılar için olduğunu sanıyorum.

Demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum fakat şu versiyonu da var. 🙂
 
Kasanın önündeki CD-ROM - Power tuşuna doğru gidiyor anlamadım tam nereye bağlandığını.
Taşınabilir CD-ROM 'u kasaya monte etmiş olabilirler. Usb üzerinde güç alıyor o modeller kasanın sıvı soğutma boşluğundan çıkartıp arkadaki Usb portuna bağlayarak kullanmak için yapılmışa benziyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı