Kasanın içinden gelen cızırtı sesi

Arkadaşlar merhaba. Sistemimden böyle bir ses gelmeye başladı. PSU'dan gelmiyor. Ekran kartını da yeni aldım, ikinci el olarak. Satıcı attığı videolarda böyle sesler yoktu. Dolayısıyla ekran kartından gelip gelmediğine emin olamadım. Stres testine sokunca veya oyun oynarken geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanmam hocam muhtemelen GPU fanından geliyordur. Bir problem teşkil edeceğini sanmam. Kulağınız alışacaktır bir süre sonra

Sanmam hocam muhtemelen GPU fanından geliyordur. Bir problem teşkil edeceğini sanmam. Kulağınız alışacaktır bir süre sonra

Fanları durdurunca ses gelmiyor ama. Sadece yükte geliyor.

1 ayda 10 tane ekran kartı değiştirdim coil whine var diye. 2. Elinden tut 0 karta heo iade ettim. Sorun anakartta muhtemelen.

Efenim sanırım dediğiniz gibi fanlardan geliyor. Fanlar arada durup çalışınca o cızırtı sesi geliyor. Sanırım fanların ömrü bitmiş gibi. Bu kartın fanlarını nereden bulabilirim acaba? RX 6600 XT Hellhound modeli. AliExpress dışında bir yerde yok mudur?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı